SKODA werkplaatsacties

Het is weer winter en dat betekend de hoogste tijd voor ŠKODA werkplaatsacties voor de winter. Uiteraard kunt u, zoals u van ons gewend bent, weer gebruik maken van de ŠKODA wintercheck, daarnaast bieden wij weer scherp geprijsde, originele ŠKODA wintersets aan en natuurlijk mogen de accessoires niet ontbreken. 

Plan direct een afspraak in

ŠKODA Wintercheck

Terug van weggeweest, de ŠKODA Wintercheck voor € 20,-! Tijdens de check, controleren wij uw ŠKODA op 26 cruciale punten, waaronder banden, remmen, verlichting, ruitenwissers, verwarming en meer. Indien noodzakelijk vullen wij ruitensproeiervloeistof, mtoorolie en koelvloeistof direct bij. De wintercheck duurt ongeveer 30 mintuten, dus u kan er op wachten. Laat u deze winter een wintercheck uitvoeren? Dan krijgt u van ons een ŠKODA thermobeker cadeau! 

Plan direct een wintercheck voor € 20

Wintersets voor uw ŠKODA

Heeft u nog geen winterbanden voor uw ŠKODA, of laat u momenteel losse banden omwisselen? Vraag dan eens naar onze scherpgeprijsde wintersets. Elke winter bieden wij een aantal geselecteerde velgensets aan, voorzien van de beste kwaliteit winterbanden, voor een scherpe prijs. Voor bijna elk ŠKODA model hebben wij een aanbieding. 

Winterset prijsopgave aanvragen

Bandenwissel

Veilig rijden in de winter, dat begint met goede banden. Onder de 7 graden celcius en bij een besneeuwd wegdek hebben winterbanden meer grip. Voor een bandenwissel bent u bij DAGO aan het juiste adres. Wij wisselen de wielen van uw ŠKODA  voor slechts € 39,- en met opslag € 89,- per set. Voor losse banden reken wij respectievelijk € 89,- voor het wisselen en € 139,- inclusief opslag. Dit is inclusief balanceren. 

Direct een bandenwissel plannen

ŠKODA accessoires voor de winter

Ga op avontuur met uw ŠKODA deze winter, dankzij onze accessoire aanbiedingen. Zo zijn dakdragers, dakkoffers en rubber mattensets nu extra voordelig! En het  mooiste? Alles is origineel ŠKODA! Bent u op zoek naar accessoires voor uw auto? Vraag dan vrijblijvend een prijsopgave op, voor uw model. 

Prijsopgave ŠKODA accessoires