SKODA werkplaatsacties

Het is weer lekker weer! De hoogste tijd om de winterbanden om te wisselen voor de zomerbanden, de airco te controleren en eventueel een onderhoudsbeurt te geven. Daarnaast controleren wij uw ŠKODA op de 30 belangrijkste punten voor slechts € 20. Onze monteur zal dan kijken wat de technischestaat van de ŠKODA is en deze bevindingen met u delen. Aansluitend kan een onderhoudsbeurt uitgevoerd worden. Ook kunt u profiteren van aantrekkelijk geprijsde accessoires!

Plan direct een afspraak in

ŠKODA zomercheck € 20

Terug van weggeweest, de ŠKODA zomercheck voor slechts € 20! Tijdens de check, controleren wij uw ŠKODA op 30 cruciale punten, waaronder banden, remmen, verlichting, ruitenwissers, verwarming en meer. Indien noodzakelijk vullen wij ruitensproeiervloeistof, motorolie en koelvloeistof direct bij. De check duurt ongeveer 30 mintuten, dus u kan er op wachten. Bij deze check ontvangt u een 2-in-1 display cleaner t.w.v. € 9,95 cadeau. (OP = OP). Tevens ontvangt u van ons het rapport met de technische bevindingen.

Plan direct een seizoenscheck voor € 20 Checklist bekijken

Airco onderhoudsbeurt

Een Airco doet meer dan u denkt. Zo blijft uw auto niet alleen koel, ook voorkomt een Airco beslagen ruiten en houdt stof, uitlaatgassen en pollen buiten. Daarvoor moet uw airco wel goed functioneren. Wist u dat onderhoud aan de Airco niet wordt meegenomen in het standaard onderhoud? Daarom adviseren wij bij nieuwere modellen eens per drie jaar airco onderhoud uit te voeren. Wij bieden een airco geurbehandeling aan voor € 39 en een volledige airco onderhoudsbeurt inclusief geurbehandeling voor € 139 bij modellen t/m bouwjaar 2016. Vanaf bouwjaar 2017 bedragen de kosten € 189. 

Airco onderhoud plannen

Aircocheck € 20

Het is natuurlijk altijd belangrijk dat uw airco goed functioneert, maar in de lente- en zomermaanden is dat nog eens extra fijn. De temperaturen lopen op waardoor een goede werkende airco uitkomst kan bieden. Wij raden dan ook aan om met enige regelmaat uw airco te controleren en een onderhoudsbeurt uit te laten voeren. Wij controleren de airco van uw ŠKODA voor slechts € 20. Tijdens deze check zal de koelcapaciteit van de airco gecontroleerd worden en aan de hand daarvan wordt er bepaald wat er nog meer noodzakelijk is. 

ŠKODA aircocheck plannen

Zomersets voor uw ŠKODA

Heeft u nog geen zomerbanden voor uw ŠKODA, of laat u momenteel losse banden omwisselen? Vraag dan eens naar onze scherpgeprijsde zomersets. Wij hebben diverse aantrekkelijk geprijsde sets voorzien van de beste kwaliteit zomerbanden, voor een scherpe prijs. Voor bijna elk ŠKODA model hebben wij een aanbieding. 

Winterset prijsopgave aanvragen

Bandenwissel

Veilig rijden, dat begint met goede banden. Boven de 7 graden celcius en hebben zomerbanden meer grip. Voor een bandenwissel bent u bij DAGO aan het juiste adres. Wij wisselen de wielen van uw ŠKODA  voor slechts € 39,- en met opslag € 89,- per set. Voor losse banden reken wij respectievelijk € 89,- voor het wisselen en € 139,- inclusief opslag. Dit is inclusief balanceren. 

Direct een bandenwissel plannen

ŠKODA accessoires

Ga op avontuur met uw ŠKODA dankzij onze accessoires aanbiedingen. Zo zijn dakdragers, dakkoffers en rubber mattensets nu extra voordelig! En het  mooiste? Alles is origineel ŠKODA! Bent u op zoek naar accessoires voor uw auto? Vraag dan vrijblijvend een prijsopgave op, voor uw model. 

  • Thule velocompact fietsendrager van € 379 voor  299
  • Alle dakdragers voor € 199
  • Alle navigatie updates voor € 99
  • Bagageruimte producten: € 20% korting
  • Simply clever basishouder 20% korting
  • Simply clever tassenhouder 20% korting
  • Simply clever tablet houder 20% korting
  • Simply clever afvalbakje in portier 20% korting
  • Smart link, uw smartphone op het scherm, achteraf ingebouwd: € 250
Prijsopgave ŠKODA accessoires