Uw ŠKODA dealer van de Achterhoek

Wij zijn uw officiële ŠKODA dealer van de Achterhoek! Voor onderhoud, reparatie en garantie kunt u terecht bij onze ŠKODA werkplaats in Doetinchem waar onze monteurs u graag helpen. van Halle tot aan Ruurlo en Didam, in de hele Achterhoek staan wij voor u klaar. Daarnaast is er de ŠKODA servicevestiging in Aalten, vanuit hier bedienen wij ŠKODA bestuurders in de omgeving van Winterswijk een Lichtenvoorde.

Omdat wij officieel ŠKODA dealer van de Achterhoek zijn, bieden wij u de volgende voordelen:

  • Twee jaar garantie op reparaties met originele ŠKODA onderdelen
  • Gratis ŠKODA Mobiliteitsservice / pechhulp in heel Europa
  • Behoud van alle ŠKODA- garanties
  • ŠKODA vervangend vervoer
  • Mogelijkheid tot Extra Garantie en het afsluiten van een Zekerheidspolis
  • Gratis productverbeteringen zodat uw ŠKODA technisch up-to-date blijft

Haal- en brengservice

Met onze haal- en brengservice hoeft u zich geen zorgen te maken tijdens het onderhoud van uw auto. U kunt namelijk gratis gebruik maken van deze dienst!

  • Wij brengen u naar uw bestemming in de buurt, of;
  • Wij halen uw auto bij u op en brengen de auto na de beurt weer terug, of;
  • Wij halen uw auto op en laten gelijk vervangend vervoer bij u achter.
Update 21-12-2021: vanwege de huidige coronamaatregelen bieden wij op dit moment tijdelijk geen haal- en brengservice aan.

Direct een werkplaatsafspraak maken?

Plan direct een werkplaatsafspraak! Ons team staat voor u klaar wanneer het u uitkomt.
Simpel, online een werkplaatsafspraak plannen? Doe het direct! Is uw auto toe aan onderhoud, een grote beurt of APK?

Vul in welke dag en tijd u het beste uitkomen en wij bevestigen uw afspraak online.

ŠKODA onderhoudsprijzen

Kundig en regelmatig onderhoud van uw ŠKODA is erg belangrijk. Motorisch en op andere vlakken blijft je auto zo in optimale conditie, en je verhoogt bovendien de (eventuele) inruilwaarde. Autobedrijf DAGO kan alle onderhoudsbeurten verzorgen. Wat houden de beurten eigenlijk in en wat kosten ze precies? Om u een inzicht te geven in deze kosten, hebben wij voor u een kostenoverzicht opgesteld met de onderhoudsprijzen per type ŠKODA.

Bekijk de ŠKODA onderhoudsprijzen

ŠKODA werkplaatsacties

Om uw ŠKODA volledig klaar te maken voor de lente en zomer hebben wij een aantal scherp geprijsde werkplaatsacties. Zoals u van ons gewend bent, kunt u weer gebruik maken van de ŠKODA seizoenscheck. Onze monteurs zullen uw ŠKODA dan controleren op de belangrijkste punten. Daarnaast bieden wij scherp geprijsde, originele ŠKODA wielensets en accessoires. Ook adviseren wij om een aircocheck of onderhoudsbeurt te plannen zodat de airco weer uitstekend functioneert. 

Bekijk onze werkplaatsacties

ŠKODA onderdelen

U wilt natuurlijk dat uw ŠKODA zo lang mogelijk mee gaat. Wij helpen u hier graag bij! Bij defecte of versleten onderdelen, kunt u namelijk terecht bij onze ŠKODA onderdelendienst. In onze magazijnen in Doetinchem en Aalten hebben wij een grote voorraad aan originele ŠKODA onderdelen. Wanneer de onderdelen niet direct beschikbaar zijn, worden deze vaak binnen 24 uur al geleverd.

Meer over ŠKODA onderdelen

ŠKODA APK keuring

Bij de 'Algemene periodieke keuring' controleren onze monteurs uw ŠKODA op de door de overheid verplicht gestelde eisen. Het uitvoeren van een APK kost slechts € 30. Wanneer de APK wordt uitgevoerd i.c.m. onderhoud, vervallen de kosten voor de APK! De APK van uw ŠKODA wordt uitgevoerd door één van onze specialisten.

Meer over de ŠKODA APK keuring

ŠKODA bandenservice

Zijn uw ŠKODA banden toe aan een wissel? Plan dan eenvoudig online een afspraak. Hierbij kunt u zelf de gewenste dag en tijdstip aangeven. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om uw banden op te slaan in ons moderne bandenhotel. Zo heeft u er geen omkijken meer naar en liggen uw ŠKODA banden onder goede omstandigheden opgeslagen.

Meer over de ŠKODA bandenservice

ŠKODA mobiliteitsservice

Bij pech hoeft u nooit lang stil te staan met uw ŠKODA. Dankzij onze gratis mobiliteitsservice bent u zo weer op weg. Bij aanschaf van een nieuwe ŠKODA zit de mobiliteitsservice 2 jaar lang, gratis inbegrepen. U kunt het ŠKODA servicenummer 24/7 bereiken op: 0800-0230024, vanuit het buitenland kunt u dit doen door +31 70 3145171 te bellen.

Meer over de ŠKODA mobiliteitsservice

SCM auto alarm certificaat

Wanneer u de pech heeft, dat iemand het op uw auto voorzien heeft, dan wilt u daarop voorbereid zijn. Met een alarmsysteem dat goed functioneert en een verzekering die u helpt. Het is daarvoor van belang dat uw alarmsysteem als hij 3 jaar oud is, ieder jaar gekeurd wordt. Tijdens de keuring zullen wij controleren of uw alarm nog aan alle eisen voldoet en of het systeem nog naar behoren functioneert. Wij zijn een erkend SCM keuringsbedrijf en verstrekken alarmcertificaten wanneer het alarm aan de eisen voldoet. 

Meer informatie Afspraak plannen