23 oktober 2020

Helaas kon de fysieke preview van de ŠKODA Enyaq iV bij De Graafschap geen doorgang vinden. Onderstaande beelden waren in eerste instantie exclusief te zien voor de inschrijvers van de Enyaq iV preview. Wij hebben de beelden nu voor iedereen beschikbaar gesteld. Mocht u vragen hebben over de Enyaq iV, laat het ons gerust weten. Wij helpen u graag verder!

Enyaq iV in 360 graden beelden

Wij hebben de Skoda Enyaq iV in onze fotostudio op de gevoelige plaat vastgelegd. Vanaf nu heeft u de mogelijkheid om de Enyaq iV in unieke 360 graden beelden te bekijken, zowel van binnen als van buiten.

Enyaq iV in 360 graden beelden bekijken

Bekijk deel 4: Enyaq preview

We zijn aangekomen bij deel 4 en tevens de laatste update van de virtuele preview. In de laatste video laat Peter nog enkele Simply Clever oplossingen van ŠKODA zien. Ook gaat hij in op de ruimte van de Enyaq iV in vergelijking met de Kodiaq. Wij hebben nog enkele noemenswaardige feiten en cijfers voor u op een rijtje gezet:

Trekgewicht
  • De Enyaq iV 60 en iV 80 hebben 1.000 kg trekgewicht. De iV 80 4x4 ( begin 2021 te bestellen) zal beschikken over 1.200 kg trekgewicht
  • De kogeldruk van de Enyaq iV 80 bedraagt 75 kg 
Effect warmtepomp
  • De warmtepomp produceert warmte die gebruikt wordt om stromende koude lucht op te warmen. Hierbij wordt minder energie van de accu gebruikt voor de hoogvoltverwarming, waardoor men profiteert van ten minste 30% grotere elektrische actieradius. Dit in vergelijking met elektrische voertuigen zonder warmtepomp.
 

Bekijk deel 3: Enyaq preview

In deel 3 van de virtuele Enyaq preview vertelt Peter van ŠKODA Nederland u meer over de verschillende accupakketten. Hij gaat in op de verschillende ranges en de daarbij behorende accublokken. Ook vertelt Peter u meer over de verschillende laadmogelijkheden van de auto. Denk bijvoorbeeld aan het thuisladen, maar ook aan het snelladen van de auto en de tijdsduur ervan. Als laatste geeft hij meer informatie over de optionele warmepomp in de Enyaq iV. Bekijk de video en kom meer te weten!

Bekijk deel 2: Enyaq preview

In deel 2 van de virtuele Enyaq preview vertelt Peter van ŠKODA Nederland u meer over de accu, het interieur en de ruimte. Mede doordat de accu in de bodemvloer zit verwerkt beschikt de Enyaq over extra veel beenruimte. Aan kofferbakruimte ook geen gebrek: 'zoals u van ŠKODA gewend bent, altijd een maatje groter'.  

Bekijk deel 1: Enyaq preview

Helaas kon de preview van de SKODA Enyaq iV bij het stadion van De Graafschap niet doorgaan in verband met de Corona maatregelen. De nieuwe maatregelen en de aangekondigde toestroom zorgden ervoor dat het voor ons onmogelijk was om de preview doorgang te laten vinden. Om u alsnog een indruk te geven van het volledige elektrische model hebben wij enkele video's voor u samengesteld. In de eerste video krijgt u de Enyaq iV te zien, nodigt Mark Pouwels u uit om een afspraak te maken en geeft hij aan dat in februari de Enyaq iV in de showroom staat. Bekijk de video hiernaast. 

Een showroomafspraak maken of samen de Enyaq configureren?

De verwachting is dat medio februari de Enyaq in onze showroom staat. Tot die tijd zijn onze ŠKODA adviseurs u graag van dienst met het maken van een offerte of het configureren van uw gewenste Enyaq. Wij vragen u wel een afspraak te maken voor een showroombezoek. Bij voorkeur via onderstaande planner. Kies eerst uw merk: