DAGO houdt u op de hoogte Team Sunweb gaat ŠKODA rijden

  • ŠKODA
skoda dago

Team Sunweb gaat ŠKODA rijden

De komende jaren gaan Team Sunweb en ŠKODA nauw samenwerken. ŠKODA gaat als sponsor het wagenpark leveren aan de succesvolle wielerploeg. Binnenkort zien wij de succesvolle Nederlandse wielrenner Tom Dumoulin achtervolgd worden vanuit een ŠKODA Superb Combi Ambition Business. Niet alleen de herenploeg gaat gebruik maken van ŠKODA, ook de damesploeg en het development programma gaan hier gebruik van maken.

Autopartner sinds 2004

De afgelopen jaren hebben wij ŠKODA al veelvuldig in de Tour de France voorbij zien komen. ŠKODA is al sinds 2004 verbonden aan de Tour de France als officiële autopartner en sponsor. De ŠKODA Superb en Superb Combi worden tijdens de Tour de France ook door zowel de organisatie als door veel teams gebruikt.

Platform WeLoveCycling.nl

ŠKODA is al jaren erg betrokken bij het wielrennen. Op het platform We Love Cycling zijn de meest spraakmakende wieler- en fietsverhalen te vinden. Daarnaast zijn er ook allerlei bijzondere video’s te vinden. Dit platform is opgericht door ŠKODA, mede om de betrokkenheid met het wielrennen nog meer te vergroten. www.welovecycling.nl


Terug naar nieuwsoverzicht