DAGO houdt u op de hoogte SKODA SCALA onthuld

  • ŠKODA
front skoda scala

SKODA SCALA onthuld

Onthulling ŠKODA SCALA in Tel Aviv

6 december 2018 is dan eindelijk de ŠKODA SCALA onthuld! De onthulling vond plaats in Tel Aviv en werd met de nodige interesse gevolgd. De SCALA is het nieuwe compacte model van ŠKODA en komt begin 2019 op de markt. De SCALA oogt zeer sportief met zijn vloeiende lijnen en aerodynamische details. Als eerste model van ŠKODA heeft de SCALA dynamische richtingaanwijzers en een verder doorlopende achterruit. De dynamische richtingaanwijzers zijn optioneel te bestellen. De ŠKODA SCALA staat mei 2019 in onze showroom.

VISION RS invloeden

Niet alleen aan de buitenkant zijn de Vision RS invloeden terug te vinden, maar ook in het interieur. Zo is het interieur van de nieuwe SCALA optioneel uit te voeren met een virtual cockpit. Deze is met een 10,25 inch scherm de grootste in het segment.

Ruimte SCALA

De ŠKODA SCALA is erg compact, maar daarnaast erg ruim. Met 468 liter bagageruimte is de SCALA wederom de grootste in zijn segment. De bagageruimte is uit te breiden naar 1410 liter door de achterbank in elkaar te klappen. Ook achterin op de achterbank is het goed vertoeven, passagiers hebben 73 mm beenruimte beschikbaar. Dit is mede dankzij de lange wielbasis van 2649 mm.

5 motoren beschikbaar

Er zijn 5 motoren voor de SCALA beschikbaar. Deze zijn allen voorzien van een directe injectie en turbocompressor.

  • 1.0 TSI met 70 kW/95 pk en 175 Nm
  • 1.0 TSI met 85 kW/115 pk en 200 Nm
  • 1.5 TSI met 110 kW/150 pk en 250 Nm
  • 1.6 TDI 85 kW/115 pk en 250 Nm
  • 1.0 G-TEC op aardgas met 66 kW/90 pk en 145 Nm.

De aardgasvariant is in eerste instantie nog niet beschikbaar. Deze wordt later in 2019 verwacht. Alle varianten hebben een stop-/start-systeem. Wanneer er weinig vermogen wordt gevraagd schakelt de 1.5 TSI twee cilinders uit.

Sport Chassis Control

Om de ŠKODA SCALA nog sportiever te maken kunt u kiezen voor het nieuwe Sport Chassis Control. Hiermee wordt de auto 15 mm verlaagt en heeft het instelbare dempers die via de optie Driving Mode Select ingesteld kunnen worden op Normal of Sport.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief of houd onze modelpagina in de gaten, deze wordt constant vernieuwd!

SCALA bekijken Op de hoogte blijven


Terug naar nieuwsoverzicht