19 juni 2020

Autobedrijf DAGO is ŠKODA premium dealer 2020

Vrijdag 19 juni werden wij verrast door de directie van ŠKODA Nederland met de prijs ŠKODA premium dealer 2020. 

De prijs wordt toegekend aan de top 3 ŠKODA dealers van Nederland en wij zijn enorm trots dat wij deze titel een jaar lang mogen dragen. Uiteraard gaan wij ons best doen om deze titel ook volgend jaar te behouden. Wij willen graag onze trouwe klanten, collega's en leveranciers bedanken, want zonder jullie was dit niet mogelijk geweest.

In 2018 mochten wij ons al ŠKODA dealer van het jaar noemen en ook met deze prijs zijn wij weer enorm blij. Volgens Erik de Vaal, manager sales bij ŠKODA Nederland scoort DAGO hoog op alle disciplines van een dealerbedrijf. "Autobedrijf DAGO is een professionele organisatie en levert een grote bijdrage aan het merk ŠKODA in Nederland. Zowel op het gebied van verkoop als service worden de klanten elke dag zo goed mogelijk geholpen door een toegewijd team."

Criteria ŠKODA premium dealer

De prestaties van alle ŠKODA-dealers in Nederland worden gemeten over een heel kalenderjaar, daarna wordt de top 3 bekend gemaakt. Naast de kwantitatieve doelen worden er ook kwalitatieve doelen gesteld, waaruit moet blijken dat een dealer zijn zaken in zowel de werkplaats als in de showroom goed op orde heeft. Daarnaast wegen de enquêtes, welke verspreid worden onder ŠKODA-rijders, zwaar mee in de einduitslag. Dit vanwege het feit dat zij als praktijkdeskundigen hun dealer als beste kunnen beoordelen. Daarnaast wordt er ook nog gemeten op zaken als klantloyaliteit en verkoopprestaties.