10 juni 2020

Dit is de nieuwe ŠKODA Octavia Scout

Extra bodemvrijheid, met kunststof verbrede spatborden en extra robuuste voor en achterbumpers. Het is niet heel ingewikkeld om een Scout uitvoering van een ŠKODA te herkennen. In Nederland kenden wij vanaf 2007 de Octavia Scout, welke leverbaar was als 1.8 TSI of 2.0 TDI. Tien jaar lang was deze uitvoering te bestellen, totdat de Octavia gefacelift werd. Dit model kwam wel op de Europese markt, maar helaas niet naar Nederland. 

Hoger, breder, stoerder! 

Het nieuwe model staat sinds een tijdje in onze showroom en de reacties zijn lovend. De Scout uitvoering staat dit nieuwe model, wat ons betreft prachtig. Hij is 1,5 centimer verhoogd ten opzichte van het normale model en ook is er extra bescherming aangebracht aan de onderkant. De stoere bumpers en wielkasten springen direct in het oog, net als de standaard 18 inch wielen. Mocht dit ong niet groot genoeg zijn, dan zijn 19 inch wielen optioneel te verkrijgen. Het interieur wordt standaard voorzien van een luxe aanpassing met houtlinleg en bruine stiksels. 

Skoda Octavia Scout 2020 naar Nederland?

Helaas hebben wij - op het moment van schrijven - nog geen duidelijkheid of de Octavia Scout naar Nederland gaat komen. We hebben de vraag uitgezet bij Skoda en zullen hier een update plaatsen indien er meer over bekend is. Wilt u hiervan op de hoogte gehouden worden? Dat doen wij natuurlijk graag. Wij vragen u onderstaande formulier in te vullen, waarna wij u zullen berichten bij ontwikkelingen. 

Hou mij op de hoogte over de Octavia Scout

Hou mij op de hoogte over de nieuwe Octavia Scout

De nieuwe Skoda Octavia komt er aan! Wij houden u graag op de hoogte indien er nieuws te melden is. Dit kan bijvoorbeeld zijn, wanneer er prijzen bekend zijn of wanneer het mogelijk is om de nieuwe Octavia te bezichtigen. Laat uw gegevens achter via onderstaande formulier, dan houden wij u op de hoogte! 

Ik wil graag*