2 september 2020

Na de spectaculaire onthulling van de Enyaq iV leidt de elektrische SUV van Skoda een dag later al de Tour de France. De baas van de Tour, Christian Preudhomme, zal de Enyaq iV inzetten als commandowagen tijdens de rit naar Privas. Tijdens de rit van 183 kilometer zal de auto als commandowagen fungeren. Het ligt in lijn der verwachting dat de sprinters een grote kans gaan krijgen tijdens deze route. 

De rode commandowagen is voorzien van een glazen panoramadak, zes antennes, speciale sirenes, een koelkast en geavanceerde communicatieapparatuur. Ook is het model voorzien van een aangepast onderstel. Dit vanwege de eisen die de organisatie aan een Tour-auto stelt. Na deze route komt de Enyaq iV nog twee keer in actie. 

Skoda en wielrennen

Skoda en wielrennen zijn al jaren onlosmakelijk met elkaar verbonden. Tijdens de Tour de France worden er meer dan 250 auto's van het merk ingezet. Dit is alweer het 17e achtereenvolgende jaar dat Skoda hoofdsponsor is van de Tour de France. 

Prijs vanaf € 39.990

Gisteren heeft Skoda de eerste prijzen naar buiten gebracht. De Enyaq iV is vanaf 1 oktober te bestellen vanaf € 39.990.

Onthulling bekijken Enyaq iV in detail bekijken

Op de hoogte blijven?

In aanloop naar de introductie houden wij u graag op de hoogte over de nieuwe Škoda ENYAQ. Laat uw gegevens achter in onderstaande formulier en dan voorzien wij u als eerste, van de laatste ontwikkelingen. 

Ik wil graag*