28 september 2020

Er is goed nieuws: de volledig elektrische ŠKODA Enyaq iV is vanaf vandaag compleet naar eigen wens samen te stellen én tevens direct te bestellen. Dit betreft de Enyaq iV 80 uitvoering met warmtepomp, deze is leverbaar vanaf €46.990. De beschikbaarheid is helaas nog beperkt. Wij verwachten de eerste auto's in april 2021 af te kunnen leveren. Direct een offerte aanvragen

Stel de Enyaq iV in 5 stappen samen

Vanaf vandaag kunt u de Enyaq iV configureren en dus geheel naar eigen wens samenstellen. In vijf stappen kunt u uw elektrische Enyaq samenstellen:

 1. Kies uw accupakket (op dit moment enkel nog de Enyaq 80 iV met warmtepomp)
 2. Kies de interieurbekleding
  1. Loft
  2. Lodge
  3. Lounge
  4. ecoSuite
  5. Suite
 3. Kies de gewenste (exterieur) kleur en velgen
  1. Brilliant Silver Metallic
  2. Quartz Grey Metallic
  3. Black Magic Metallic
  4. Moon White Metallic
  5. Race Blue Metallic
  6. Velvet Red Metallic
  7. Energy Blue
  8. Arctic Silver Metallic
 4. Kies de gewenste pakketten
 5. Kies de opties, bijvoorbeeld een trekhaak of panoramadak

Enyaq iV levering

De eerste Enyaq iV modellen worden april 2021 geleverd. De fiscale bijtelling bedraagt slechts 12% (tot € 40.000). De Enyaq iV is te bestellen vanaf € 39.990. In eerste instantie is de Enyaq iV met twee accu varianten leverbaar, namelijk iV 60 en de iV 80. Deze zijn goed voor een actieradius van 390 en 510 kilometer. De overige varianten volgen later. 

Enyaq iV 50: Voorjaar 2021 te bestellen
Enyaq iV 60: Vanaf € 39.990 (medio oktober te bestellen)
Enyaq iV 80: Zonder warmtepomp (medio oktober te bestellen)
Enyaq iV 80: Vanaf € 46.990 (vanaf 29 september te bestellen)
Enyaq iV 80 4x4: Voorjaar 2021 te bestellen
Enyaq vRS: Medio 2021 te bestellen

De verwachting is dat de eerste Enyaq iV modellen in april 2021 geleverd gaan worden. Op dit moment is dus alleen de Enyaq iV 80 met warmtepomp te bestellen. In geval van zakelijke operational lease is de Enyaq iV op dit moment alleen leverbaar i.c.m. een aantrekkelijk leasecontract via onze eigen leasemaatschappij RegioLease. Vraag naar een voorstel op maat, we adviseren u graag!

Prijslijst downloaden

Brochure downloaden

Alles lezen over de Enyaq iV Enyaq zelf samenstellen

Binnenkort verwacht!

Stel de Enyaq iV zelf samen

U bent uiteraard van harte welkom bij ons in de showroom, maar u heeft ook alvast de mogelijkheid om de Enyaq iV zelf online samen te stellen. Als u de Enyaq iV geheel naar eigen wens hebt samengesteld ontvangt u een configuratiecode. Deze code kunt u met ons delen zodat wij samen met u in de showroom, uw samengestelde Enyaq iV kunnen bespreken. Stel de Enyaq iV samen en deel de configuratiecode met Autobedrijf DAGO ŠKODA.

Let op: op dit moment is alleen de Enyaq iV 80 met warmtepomp te bestellen. De warmtepomp is standaard geselecteerd. Medio oktober volgt de iV 60 en iV 80 zonder warmtepomp. 

Update 8 oktober 2020: Vanaf vandaag is de Enyaq iV 60 met een actieradius van 390 kilometer ook te bestellen! Deze is er vanaf € 39.990. 

Enyaq iV online samenstellen Configuratiecode delen

Configuratiecode delen / informatie / offerte

 
Wilt u meer informatie, heeft u nog vragen of wilt u een offerte ontvangen voor dit model? Laat het ons weten, want wij helpen u graag!

Beschikbare kleuren Enyaq iV

Keuzes interieur Enyaq iV