24 juni 2020

ŠKODA Enyaq iV gespot

Ook voor ŠKODA breken er spannende tijden aan en is het misschien wel bezig met de belangrijkste auto in jaren. Onlangs heeft een spionagefotograaf van Autoweek de elektrische Enyaq op de gevoelige plaat vastgelegd. Veel informatie geeft het merk nog niet prijs aangezien de Enyaq iV volledig ingepakt is met camouflagemateriaal.

Het is de bedoeling dat de ŠKODA Enyaq iV volgend jaar zijn intrede gaat doen in onze showroom aan de Grutbroek 16. De verwachting is daarnaast dat het model eind 2020 bij ons te bestellen is. De ŠKODA-medewerkers in Tsjechië hebben in ieder geval goed hun best gedaan om het de fotograaf zo lastig mogelijk te maken. Als we naar de genomen foto's kijken zien we in ieder geval dat de neus van de Enyaq veel kenmerken heeft van de eerder gedeelde Vision iV. De achterkant daarentegen lijkt wat hoekiger ten opzichte van het eerder gedeelde conceptmodel. Echter kan dat door de camouflagebeelden ook bedrog zijn. Verder vertoond het model gelijkenissen met de Volkswagen ID.4

Specificaties Enyaq

  • Lengte: 4.648 mm
  • Breedte: 1.877 mm 
  • Hoogte: 1.618 mm
  • Wielbasis: 2.765 mm
  • Bagageruimte: tot 585 liter
Wilt u meer lezen over de Enyaq iV? Bekijk dan onze Enyaq iV pagina. Tevens houden wij u graag op de hoogte omtrent dit elektrische model middels onze nieuwsbrief. Meld u hiervoor aan op onderstaand formulier. 
 
Op het moment van schrijven was deze actueel. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan dit artikel.
Alles over de Enyaq iV lezen

Meld u aan voor de Enyaq iV nieuwsbrief

In aanloop naar de introductie houden wij u graag op de hoogte over de nieuwe Škoda ENYAQ. Laat uw gegevens achter in onderstaande formulier en dan voorzien wij u als eerste, van de laatste ontwikkelingen. 

Ik wil graag*

Beelden van de spionagefotograaf