2 februari 2022

  • Indrukwekkende prestatie: DAGO ŠKODA-dealer sinds 2014, nu al voor de tweede keer ŠKODA dealer van het jaar
  • Tevens winnaar Publieksprijs 2022
Voor de tweede keer sinds 2014 is ŠKODA dealer DAGO in Doetinchem door ŠKODA Nederland verkozen tot Dealer van het jaar! Een topprestatie op het gebied van onder meer klanttevredenheid, sales en dienstverlening heeft er voor gezorgd dat DAGO de eerste plek heeft bemachtigd.

ŠKODA DAGO in Doetinchem kreeg de titel ŠKODA Dealer van het Jaar 2022 door een combinatie van factoren. Om te beginnen scoort het bedrijf zeer goed op het aantal verkopen en de hoge mate van dienstverlening die sterk bijdraagt aan grote klanttevredenheid. Voor de tweede keer op de eerste plaats eindigen is des te indrukwekkender omdat DAGO pas sinds 2014 dealer van het merk ŠKODA is.

Ook de Publieksprijs gaat naar DAGO

Niet alleen is DAGO ŠKODA-dealer van het jaar geworden, maar ook de publieksprijs komt in Doetinchem terecht. In de enquête die is verspreid onder klanten van het merk kwam DAGO op de eerste plaats te staan. De hoogste gemiddelde scores werden behaald op zowel sales als aftersales. Een enorm fijne blijk van waardering van onze klanten, waar wij natuurlijk ontzettend trots op zijn. Ons ŠKODA team heeft binnen de groep zijn visitekaartje afgegeven en is een voorbeeld van hoe je met Achterhoekse nuchterheid de meest tevreden ŠKODA klanten van Nederland kunt krijgen.

Na overname DAGO ligt de lat nog hoger

Sinds dit jaar is DAGO overgenomen door Huiskes-Kokkeler, waardoor we ook in de toekomst het kwaliteit- en serviceniveau kunnen bieden, waar onze ŠKODA klanten naar op zoek zijn. Door te streven naar een juiste synergie tussen deze twee bedrijven hopen we te voldoen aan alle wensen van onze bestaande klanten die het merk trouw blijven, maar ook nieuwe klanten aan het mooie merk ŠKODA te kunnen binden.