4 augustus 2020

Onthulling Skoda Enyaq iV op 1 september

Liefhebbers en geïnteresseerden van elektrische auto's en in het bijzonder Skoda kunnen op dinsdag 1 september voor het eerst kennismaken met het definitieve productiemodel van de Skoda Enyaq. De Skoda Enyaq iV is na de Citigo e iV het tweede volledige elektrische model van Skoda. De Enyaq daarentegen is het eerste model van Skoda dat op het modulaire elektrificatie-toolkit platform (MEB) van de Volkswagen Groep wordt gebouwd. Nadat we in een eerder stadium al enkele teasers en spionagebeelden hebben gedeeld kunnen we op 1 september het definitieve productiemodel met u delen. Wilt u als een van de eersten de beelden en alle informatie in uw mailbox ontvangen? Meld u dan aan voor onze Enyaq-nieuwsbrief!

Update 02-09-2020

De ŠKODA Enyaq iV is gisteren onthuld in Praag en is binnenkort te bestellen vanaf € 39.990. Lees hier alles over de prijzen en uitvoeringen. 

Informatie Skoda Enyaq SUV

Uit eerdere beelden en communicatie vanuit Skoda kunnen we vaststellen dat de Enyaq voorzien wordt van een korte voorzijde en een langgerekte daklijn. Deze kenmerken zorgen voor een dynamisch exterieurdesign en bieden u tegelijkertijd de garantie voor een zeer royale hoeveelheid interieurruimte. Skoda communiceert zelf dat de kenmerkende eigenschappen van het merk zoals een grote hoeveelheid interieurruimte, een aantrekkelijk design met een duurzame en plezierige rij-ervaring gecombineerd gaan worden. 

De ruimte van een Kodiaq

Qua interieurruimte is de elektrische SUV van Skoda te vergelijken met de Kodiaq, het is namelijk even ruim. In principe is dat enigszins verrassend aangezien het model qua formaat korter is dan de Octavia. Dit heeft o.a. te maken met de plaats van de motor en het accupakket. 

Maximaal 500 kilometer actieradius

De maximale actieradius van de Enyaq iV zal 500 kilometer volgens WLTP-testmethodiek bedragen. U krijgt de keuze uit drie verschillende accupakketen waardoor de actieradius 340 kilometer, 390 kilometer of 500 kilometer bedraagt. 

Onthulling live te zien

De onthulling van de Enyaq is op dinsdag 1 september live te bekijken en zal vanuit de hoofdstad van het Tsjechische merk uitgezonden worden. Via de social media-kanalen van Skoda is dit te volgen. 

Enyaq iV bekijken Prijzen bekijken

Als eerste de nieuwe Enyaq iV zien?

In aanloop naar de introductie houden wij u graag op de hoogte over de nieuwe Škoda ENYAQ. Laat uw gegevens achter in onderstaande formulier en dan voorzien wij u als eerste, van de laatste ontwikkelingen. 

Ik wil graag*