DAGO houdt u op de hoogte Nooit meer ruitensproeiervloeistof knoeien!

  • ŠKODA
slimme ruitensproeiervloeistof trechter

Nooit meer ruitensproeiervloeistof knoeien!

Knoeit u ook altijd met het bijvullen van de ruitensproeiervloeistof? Binnenkort is dat verleden tijd want ŠKODA heeft wederom een Simply Clever oplossing bedacht! Zodra u de de dop van de ruitensproeiertank opent, verandert de dop in een trechter. Knoeien wordt zodoende haast een onmogelijke opgave. De nieuwe ŠKODA SCALA zal het eerste model zijn die over deze Simply Clever oplossing beschikt. Deze staat in mei bij ons in de showroom.

Kamiq

Na de SCALA volgt de Kamiq met de slimme ruitensproeier dop. Daarna is deze slimme dop voor elke ŠKODA-rijder beschikbaar! De slimme dop wordt namelijk opgenomen in het assortiment van ŠKODA. Binnenkort is knoeien dus echt verleden tijd!

Simply Clever

ŠKODA staat bekend om zijn slimme oplossingen. Het begon allemaal in 2003. Toen presenteerde het namelijk een concept waarbij de achterbank van de Roomster verschoven kon worden en de draaibare voorstoelen. Dit was de aanzet tot meer Simply Clever ideeën. Bijvoorbeeld de paraplu weggewerkt in het voorportier en de ijskrabber in de tankklep. Dit zijn de twee meest bekende voorbeelden. Ondertussen heeft ŠKODA al meer dan 60 Simply Clever oplossingen uitgebracht.

ruitensproeier trechter skoda

 


Terug naar nieuwsoverzicht