DAGO houdt u op de hoogte Nieuwe samenstelling verkoopteam

  • ŠKODA
DAGO ŠKODA verkoopteam

Nieuwe samenstelling verkoopteam

Binnen het DAGO ŠKODA team hebben wij recentelijk een paar nieuwe collega’s mogen begroeten. Mede vanwege de groei van ons merk hebben wij Joey Spa en Mark Pouwels aan ons verkoopteam mogen toevoegen. Het team wordt compleet gemaakt door Niels Tomesen en Joost Helming. Wij stellen de heren graag nog even aan u voor!

Mark Pouwels
Mark Pouwels is recentelijk begonnen en heeft ruime ervaring in de autobranche. Hiervoor was hij werkzaam bij een andere dealer, maar wel in de regio Achterhoek. Hij is daarom goed bekend met de regio en helpt u graag met de beste keuze voor een nieuwe of gebruikte ŠKODA.

Joey Spa
Had nog geen ervaring in de autoverkoop, maar heeft zich al bewezen tijdens de ‘Mystery Bezoeken’ vanuit de importeur. Joey behaalde hier een score van 91 en 97 procent. Een topprestatie, vooral met de korte ervaring. Joey werkte hiervoor bij een groothandel in gereedschappen, maar werkt nu met zijn grote hobby: auto’s.

Niels Tomesen
Wellicht is Niels al bij u bekend van een ander DAGO merk. Niels kon echter niet wachten om bij ŠKODA aan de slag te gaan nadat wij dealer van het jaar werden. Hij heeft de IVA afgerond en heeft in korte tijd al veel mensen blij gemaakt met een ŠKODA. In zijn vrije tijd kunt u Niels tegenkomen in de sportschool of in het mooie Drempt.

Joost Helming
Waarschijnlijk het meest bekende gezicht van DAGO ŠKODA. Joost is namelijk als verkoopleider al ruim 6 jaar in onze showroom te vinden. Binnenkort wellicht iets minder vaak, want naast ŠKODA gaat Joost zich ook bezighouden met Audi bij Audi Centrum Doetinchem, ook onderdeel van DAGO Autogroep. Daar zal Joost de taken van Joop overnemen die eind dit jaar van zijn welverdiende pensioen kan gaan genieten. Wel zal hij hierdoor iets minder zichtbaar zijn in de showroom van ŠKODA, maar blijft hij op de achtergrond nog even betrokken als altijd.

Veel succes allen!

DAGO ŠKODA verkoopteam


Terug naar nieuwsoverzicht