10 juni 2021

Zoals u wellicht al weet zat de vernieuwde ŠKODA Kodiaq 2021 er aan te komen. Vanaf heden is het mogelijk om de vernieuwde versie van de Kodiaq bij Autobedrijf DAGO te bestellen. De Kodiaq heeft een nog robuuster uiterlijk gekregen en daarnaast gaat u genieten van een verder verfijnd interieur met nog meer comfort. LED-verlichting gaat u binnenkort standaard op alle nieuwe Kodiaq-modellen terugzien. Voor wat betreft de ruimte in de Kodiaq: dit blijft onveranderd en daarnaast blijft het model ook leverbaar als zevenzitter waardoor u niets tekort komt qua ruimte! 

Prijs vanaf € 38.990

De Kodiaq is te bestellen vanaf € 38.990 en voor dit bedrag rijdt u de handgeschakelde Business Edition met een 1.5 TSI motor. De Kodiaq met DSG-automaat is er vanaf € 41.990. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor alles omtrent lease, hiervoor maken wij graag een voorstel op maat!

De Sportline Business en Business Edition Plus zijn de andere uitvoeringen die momenteel beschikbaar zijn. Prijzen daarvan beginnen bij € 41.490 en € 44.690.

Dé veelzijdige SUV

Ongekend veel ruimte, comfort en veelzijdigheid gaat u wederom weer terugzien in de vernieuwde Kodiaq. Bij de vijfzitter, inclusief een neergeklapte achterbank, heeft u een laadvolume van maar liefst 2.065. Zoals eerder genoemd blijft de zevenzitter ook leverbaar op de nieuwe Kodiaq. Mocht u alsnog laadruimte te weinig hebben, dan is de bagagebox of een fietsendrager altijd nog een uitkomst. Deze zijn heel eenvoudig te monteren. Extra praktisch: de Kodiaq heeft een trekgewicht tot 1.800 kg!

Wat is er nieuw bij de Kodiaq?

We vertellen u graag wat er nieuw is aan de Kodiaq, maar afbeeldingen die het verduidelijken zijn wel zo fijn. Zoals u ook op de afbeelding kunt zien is o.a. de grille vernieuwd, heeft de auto standaard LED-verlichting en is er een nieuwe achterbumper zichtbaar. Het interieur is daarnaast op alle fronten verfraaid. De SUV is leverbaar met een Virtual Cockpit met 10,25 inch display en technologische LED lichtfuncties. Op het gebied van comfort zijn er meervoudige elektrisch verstelbare, met leder beklede stoelen met massage- en ventilatiefunctie beschikbaar.

Klik op de afbeelding zodat u alle wijzigingen aan het exterieur kunt bekijken. 

Nieuwe Kodiaq zelf samenstellen?

Dat kan! Op de website van ŠKODA kunt u heel eenvoudig de nieuwe Kodiaq naar wens samenstellen. Nadat u de configuratie doorlopen heeft ontvangt u een configuratiecode van ŠKODA. Deze kunt u met ons delen waardoor wij samen met u in de showroom de code er weer bij kunnen pakken. Samen met Mark Pouwels of Niels Tomesen kunt u de configuratie bespreken en wellicht finetunen. Ook maken we op basis van de configuratiecode een offerte voor u. Wij gaan graag voor u aan de slag!

Kodiaq zelf samenstellen Configuratiecode delen

Info | Offerte | Configuratiecode | Afspraak

 
Wilt u meer informatie, heeft u nog vragen of wilt u een offerte ontvangen voor dit model? Laat het ons weten, want wij helpen u graag!

Neem gerust contact met ons op!