DAGO houdt u op de hoogte Interieurbeelden Kamiq vrijgegeven

  • ŠKODA
display kamiq

Interieurbeelden Kamiq vrijgegeven

De afgelopen weken heeft u al voorzichtig kennis kunnen maken met de nieuwe SUV van ŠKODA, namelijk de ŠKODA Kamiq. Reeds heeft ŠKODA enkele beelden en teasers de wereld ingestuurd, maar vandaag heeft het ook de eerste interieurbeelden van de nieuwe Kamiq vrijgegeven. De Kamiq, een nieuwe SUV, wordt op de Autosalon van Genève voor het eerst in zijn geheel aan het grote publiek getoond. Net als andere modellen van ŠKODA beschikt de Kamiq wederom over veel binnenruimte. Na de ŠKODA Scala is de Kamiq het tweede model dat uitgevoerd wordt volgens het nieuwe interieurconcept.

  • Officiële onthulling op de Autosalon van Geneve (5 tot 17 maart 2019)

Nieuw interieurconcept

Het nieuwe interieurconcept van de ŠKODA Kamiq hebben wij al eerder gezien bij het conceptmodel van de Vision RS. De ŠKODA Kamiq zal beschikken over een groot vrijstaand scherm / display. Daarnaast volgt het instrumentpaneel de lijnen van de grille en motorkap. De ergonomische polssteun moet ervoor zorgen dat het display makkelijk te bedienen is. Optioneel in de ŠKODA Kamiq is de virtual cockpit, deze is 10″ en daarmee een van de grootste in zijn segment.

Bekleding Kamiq

De panelen en het instrumentpaneel zijn uitgerust met een zacht schuimoppervlak. Daarnaast heeft deze oppervlakte een nieuwe structuur waar ŠKODA aan te herkennen is. De ambient sfeerverlichting in de Kamiq heeft de kleuren koper, rood of wit. Deze is naar eigen wens in te stellen en moet bijdragen aan een prettige sfeer in de auto. Liefhebbers van Suedia microvezel kunnen tegen meerprijs deze stoelbekleding bestellen. Optioneel zijn de volgende opties leverbaar: verwarming van de voorruit, achterbank en het stuurwiel.

Afmetingen Kamiq

De Kamiq voelt niet alleen ruim aan, maar is ook nog eens erg ruim. De inzittenden op de achterbank hebben veel beenruimte. De beenruimte, de ruimte tussen de knieën en de voorstoelen bedraagt 73 mm. De bagageruimte van de Kamiq bedraagt 400 liter en is te vergroten tot 1.395 liter.

Prijzen

De prijzen van de ŠKODA Kamiq zijn momenteel nog niet bekend. Deze worden waarschijnlijk in aanloop naar de introductie van de nieuwe SUV bekendgemaakt. Andere specificaties zoals afmetingen en motoren hopen wij eerder met u te kunnen communiceren.

Houd mij op de hoogte!

Wilt u als eerste het laatste nieuws ontvangen over de nieuwe ŠKODA Kamiq? Meld u dan aan op onderstaand formulier. Wanneer wij informatie kunnen delen over specificaties, prijzen, afmetingen of motoren, dan wordt u als eerste op de hoogte gesteld.

 


Terug naar nieuwsoverzicht