DAGO houdt u op de hoogte Interieur ŠKODA SCALA

  • ŠKODA
SKODA SCALA interieur

Interieur ŠKODA SCALA

Woensdag 7 november 2018 heeft ŠKODA een nieuw interieurconcept van de ŠKODA SCALA bekendgemaakt.

  • Compacte SCALA implementeert interieur-designtaal van VISION RS concept
  • Grootste bagageruimte in zijn klasse
  • Onthulling op 6 december in Tel Aviv

Eerste glimp van het interieur

ŠKODA heeft de eerste details van het interieur van de SCALA onthuld. Uit de designschets van ŠKODA blijkt dat de SCALA beschikt over de nieuwste infotainmentgeneratie. Dit is de eerste ŠKODA die daarover beschikt, daarnaast heeft de SCALA een hoog geplaatst vrijstaand display. De display bevindt zich in het directe zichtveld van de bestuurder. De optionele Virtual Cockpit van de SCALA beschikt over het grootste display in zijn segment. Het compacte model van ŠKODA heeft een bagageruimte van 467 liter en is daarmee de grootste in zijn klasse.

ŠKODA VISION RS

Het nieuwe interieurconcept van de ŠKODA SCALA volgt de richting van de ŠKODA VISION RS. Als eerste beschikt de ŠKODA SCALA over het geheel nieuw vormgegeven instrumentpaneel. Onder het hoog geplaatste en vrijstaande display bevindt zich een ergonomische polssteun voor de bediening van het touchscreen. De panelen van de ŠKODA SCALA zijn voorzien van een nieuwe afwerking dat past bij de designtaal van ŠKODA voor de toekomst.

Plezierig gevoel van ruimte

Het compacte model van ŠKODA moet een plezierig gevoel van ruimte geven. Met ambianceverlichting (rood of wit), warme interieurtinten en contrasterende stiksels voor de stoelbekleding wil ŠKODA dit realiseren. Typisch ŠKODA is dat het interieur een enorme hoeveelheid aan ruimte biedt.

Meer weten?

Lees alles over de ŠKODA SCALA op onze modelpagina. Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!

 

 


Terug naar nieuwsoverzicht