15 december 2021

Noteer maandag 31 januari 2022 maar alvast in uw agenda, dan wordt namelijk de ŠKODA Enyaq Coupé iV officieel onthuld. De afgelopen periode hebben we al diverse beelden en schetsen van de Coupé voorbij zien komen. Op 31 januari 2022 om 16:00 gaat het doek eraf en ziet u de Enyaq Coupé iV zoals het model ook op de markt zal verschijnen. Deze wereldpremière kunt u via https://skoda-virtual-event.com/ geheel online bijwonen.

Zeer gestroomlijnd

Doordat het een Coupé versie betreft is de Enyaq iV zeer gestroomlijnd. Dit komt uiteindelijk ten goede aan de actieradius doordat er sprake is van een zeer lage luchtsweerstandswaarde, namelijk CW: 0,234. Hiermee is de Enyaq Coupé iV de beste in zijn klasse.

Mét Crystal Face

De elektrische Coupé zal optioneel ook over Crystal Face gaan beschikken. Bij deze optie verlichten 131 LED's de unieke grille van de ŠKODA.

Omcirkel 31 januari 2022 in uw agenda

Na de officiële presentatie van de Enyaq Coupé iV zullen wij uiteraard alle details op de website plaatsen. Hierbij kunt u denken aan productspecificaties en afbeeldingen. Mochten wij meer informatie ontvangen over het moment van bestellen en de publicatie van de prijzen, dan zullen wij dat uiteraard met u communiceren. Wilt u de informatie direct in uw mailbox? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief!

 

Aanmelden Enyaq Coupé iV nieuwsbrief

In aanloop naar de introductie houden wij u graag op de hoogte over de nieuwe Škoda ENYAQ. Laat uw gegevens achter in onderstaande formulier en dan voorzien wij u als eerste, van de laatste ontwikkelingen. 

Ik wil graag*