DAGO houdt u op de hoogte E Citigo komt in september

  • ŠKODA
e citigo prijs

E Citigo komt in september

Naar alle waarschijnlijkheid komt de ŠKODA E Citigo in september 2019 op de markt. De E Citigo wordt het eerste model van ŠKODA die volledig elektrisch is.

CO-2 reduceren

Net als veel andere merken wil ook ŠKODA de gemiddelde CO-2 uitstoot van zijn modellen omlaag brengen.

E-Citigo motoren

Er is nog niet veel over de E Citigo bekend. Wel is de verwachting dat de E Citigo de techniek van de Volkswagen e-up! krijgt, maar dan met een grotere actieradius. De verwachting is dat de E Citigo een actieradius krijgt van 300 kilometer. Na de introductie van de E Citigo volgen naar alle waarschijnlijkheid meer elektrische modellen van ŠKODA.

Prijzen

De prijs van de E Citigo is momenteel nog niet bekend. Hoogstwaarschijnlijk worden deze ook in september bij de introductie bekendgemaakt. Wel kan er een schatting gemaakt worden op basis van de e-up! De e-up! is namelijk te verkrijgen vanaf € 25.095. Deze heeft echter een actieradius van 133 kilometer. De E Citigo krijgt een verwachte actieradius van 300 kilometer, naar verwachting zal de prijs dan ook wat hoger liggen.

Op de hoogte van de E Citigo

Wilt u op de hoogte blijven van de E Citigo? Dat kan! Wij houden u graag op de hoogte. Wanneer wij nieuws kunnen melden over o.a. prijzen, specificaties en actieradius van de E Citigo dan ontvangt u van ons bericht. Meld u aan op onderstaand formulier.

 


Terug naar nieuwsoverzicht