DAGO houdt u op de hoogte Dit is de nieuwe Skoda Superb 2020

  • ŠKODA
skoda superb 2020 combi sportline

Dit is de nieuwe Skoda Superb 2020

De ŠKODA Superb heeft een facelift gekregen en is met name aan de voorkant opgefrist. De nieuwe Superb is uitgerust met de nieuste LED koplampen en een vernieuwde voorbumper. Ook de acherbummper is nieuw en de achterlichtunits zijn iets anders getekend. Binnen in is het dashboard licht aangepast, met standaard het multifunctionele DOT display en optioneel een 10,25″ groot Virtual Cockpit.

Nieuwe motorisering

Ook onder de motorkap onderscheid de Superb zich van zijn oudere broers. Vanaf 202 kan worden gekozen voor een 1.4 TSI benzinemotor met 156 pk welke verboden is aan een 85 kW sterke elektromotor. Deze combinatie zorgt voor een totaal vermogen van 218 pk en 400 Nm. Deze aandrijflijn is bijzonder zuinig en wanneer de elektrische aandrijflijn optimaal wordt benut is een actieradius van 850 kilometer in de praktijk mogelijk. De Superb kan 100% elektrisch een afstand afleggen tot maximaal 55 kilometer. Deze cijfers zijn gebaseerd op de WLTP meetcyclus.

Voor het laden van de accu geldt een tijd van 3,5 uur. De Superb beschikt over 485 liter bagageruimte, de Combi heeft uiteraard een grotere laadruimte met 510 liter.

Prijzen nieuwe Skoda Superb

De prijzen volgen in een later stadium, deze worden bekend gemaakt naar aanloop van de introductie. Deze staat vooralsnog gepland voor januari 2020.

Skoda Superb combi 2020 Sportline

 


Terug naar nieuwsoverzicht