16 juli 2021

Het nieuwe seizoen staat voor de deur en dat betekent dat De Graafschap er opnieuw alles aan zal doen om promotie naar de Eredivisie te bewerkstelligen. Het afgelopen seizoen werd promotie naar de Eredivisie op een haar na gemist. Dit zorgde uiteraard voor veel teleurstelling aangezien 'we' heel lang op koers hebben gelegen. Dat ligt echter achter ons en we kijken vol goede moed vooruit. De supporters van De Graafschap zijn verder gegaan waarmee ze vorig seizoen geëindigd waren: de club steunen in goede en slechte tijden. Ook is de gehele Vijverberg blauw-wit gekleurd waardoor het stadion een nog mooiere uitstraling heeft gekregen. Kortom, daar kan het zeker niet aan liggen én ook wij kijken uit naar een volle Vijverberg. 

Superboeren blijven ŠKODA rijden

Niet alleen als supporters staan wij achter De Graafschap, maar ook als sponsor en mobiliteitspartner. Als sponsor inmiddels alweer bijna 30-jaar en als mobiliteitspartner sinds 2017. Onlangs hebben wij het contract verlengd waardoor de selectie minimaal de komende twee jaar nog ŠKODA rijdt. Bij een nieuw seizoen en een andere samenstelling van de selectie horen natuurlijk ook wijzigingen in het wagenpark. De eerste ŠKODA-modellen zijn inmiddels afgeleverd waardoor een groot deel van de selectie over een nieuwe auto beschikt. ŠKODA is een automerk dat heel goed bij De Graafschap past. Denk hierbij aan no nonsense, robuust en stoer. Ook in combinatie met de merkslogan 'Simply Clever' komen de Superboeren, DAGO en ŠKODA volledig tot zijn recht. 

Wij zijn trots op de mooie samenwerking en wensen De Graafschap heel veel succes aankomend seizoen!

Op onderstaande foto's kunt u de spelers Hidde Jurjus, Guus Vaags, Jesse Schuurman, Camiel Neghli, Jonathan Vergara Berrio, Danzell Gravenberch en Roland Baas vinden.

Foto's van de aflevering