DAGO houdt u op de hoogte Beelden nieuwe Skoda Kamiq vrijgegeven

  • ŠKODA
skoda kamiq prijs

Beelden nieuwe Skoda Kamiq vrijgegeven

ŠKODA heeft vandaag de eerste beelden van de nieuwe ŠKODA Kamiq vrijgegeven. De nieuwe SUV van ŠKODA wordt eind 2019 in de showroom verwacht. De eerste indruk van de nieuwe Kamiq is goed. De Kamiq ziet er krachtig en stoer uit en heeft gescheiden koplampen en dagrijverlichting. Over ruim een maand weten wij exact hoe de Kamiq eruit ziet, de nieuwe SUV van ŠKODA wordt dan namelijk onthuld op de autoshow van Genève.

Modelpagina Kamiq bekijken Aanmelden nieuwsbrief

Exterieur Kamiq

Net als de ŠKODA Scala beschikt ook de Kamiq over een modern uiterlijk. Zo ziet de Kamiq er op het eerste oog krachtig en zelfverzekerd uit. Bijzonder aan de voorzijde is de brede, rechtopstaande grille. Deze heeft dubbele spijlen en is kenmerkend voor ŠKODA. De Kodiaq en Karoq hebben deze dubbele spijlen namelijk ook. De afmetingen van de nieuwe Kamiq zijn nog niet bekend, maar op het eerste gezicht lijkt de Kamiq langer dan dat hij in werkelijkheid is. ŠKODA heeft in het ontwerp van de Kamiq een zogenoemde ‘tornadolijn’ toegepast. Hierdoor lijkt de Kamiq sportiever, maar ook langer.

ŠKODA design

De Kamiq beschikt over een stoere uitstraling. De grote wielen en stoere diffuser dragen hier mede aan bij. Daarnaast is te zien dat de motorkap een belangrijk onderdeel van het ontwerp is. Net als de andere modellen van ŠKODA heeft de Kamiq een moderne uitstraling. De achterkant van de ŠKODA Kamiq is iets anders ten opzichte van de huidige modellen. Zo zijn de C-vormige ŠKODA achterlichten anders ontworpen. Evenals bij de ŠKODA Scala krijgt ook de Kamiq alleen letters op de achterklep. Dit in plaats het ŠKODA logo.

Prijzen en specificaties Kamiq

Hoogstwaarschijnlijk is het wachten op de autoshow van Genève, dan worden de specificaties zoals afmetingen en bagageruimte van de Kamiq bekendgemaakt. Hopelijk kunnen wij u dan ook meer vertellen over de verschillende uitvoeringen van de Kamiq.

Wij houden u op de hoogte

Autobedrijf DAGO houdt u graag op de hoogte omtrent de nieuwe Kamiq van ŠKODA. Vul hiervoor onderstaand formulier in en u bent als eerste op de hoogte van de nieuwe Kamiq.

 

 

 


Terug naar nieuwsoverzicht