De ŠKODA Superb heeft een facelift gekregen en is met name aan de voorkant opgefrist. De nieuwe Superb is uitgerust met de nieuwste LED koplampen en een vernieuwde voorbumper. Ook de achterbumper is nieuw en de achterlichtunits zijn iets anders getekend. Binnen in de auto is het dashboard licht aangepast, met standaard het multifunctionele DOT display en optioneel een 10,25 inch groot Virtual Cockpit. Zoals we van het merk Skoda gewend zijn is de de prijs- kwaliteitverhouding echt goed. Met de nieuwe Superb krijgt u wederom waar voor uw geld!

Prijslijst downloaden

Brochure downloaden

Voorraad bekijken Proefrit plannen

Superb Hatchback

Ruim drie en een half jaar na de introductie van de derde generatie heeft de Superb wederom een grote verandering ondergaan. Het design van zowel de Hatchback als Combi is verder aangescherp en daarnaast zijn er op het gebied van veiligheid wederom vooruitstrevende technieken toegepast. Het exterieur van de Hatchback is scherper dan ooit. Dat komt omdat de nieuwe Superb voorzien is van een bredere grill en vlakkere lichtunits heeft. De lichtunits lopen namelijk door tot aan de grille. Tevens is LED verlichting standaard inbegrepen. De achterkant van de Superb oogt chiquer doordat de naam Škoda volledig uitgeschreven is. Een andere blikvanger op de achterkant is de chromen verbindingsstrip tussen de LED lampen. 

Superb Combi

De Škoda Superb Combi is nóg stoerder, veiliger en daarnaast biedt het ook nog eens meer comfort ten opzichte van de vorige Superb. Škoda heeft wederom een topprestatie geleverd door de nieuwe Superb nog spraakmakender te laten ogen. Echter, niet alleen het design is spraakmakend, ook de inhoud zal u verrassen... De Superb Combi heeft namelijk een laadruimte van maar liefst 1.950 liter! Niet alleen een perfecte bolide voor de zakelijke rijder, maar ook een fantastische familieauto! 

Superb plug-in hybride

De Superb iV is de eerste plug-in hybride van Škoda. De PHEV is te bestellen als Business Edition en als Sportline Business en heeft een elektrische actieradius van 55 kilometer. Het totale rijbereik volgens de WLTP norm bedraagt maar liefst 850 kilometer. De Superb iV is standaard uitgerust met een 1.4 TSI benzinemotor die over 115 kW en 156 pk beschikt. De 1.4 TSI benzinemotor wordt gekoppeld door een DSG-6 automaat. De capaciteit van de batterij bedraagt 37 Ah en heeft een energie-inhoud van 13 kWh. De elektromotor is 85 kW sterk.

Zakelijk rijden?

De Superb van Škoda is enorm populair onder de zakelijke rijders. Bij DAGO denken wij graag met u mee omtrent de verschillende aanschafmogelijkheden. Wij hebben altijd een passende financiering voor de zzp'er, mkb'er en alle andere denkbare zakelijke rijders. Onze adviseurs komen graag met u in gesprek om tot een passende financieringsmogelijkheid te komen. 

Zakelijk adviesgesprek

Ook deze Superb is Simply Clever

Ook de Superb beschikt over handige technieken die Škoda in al zijn modellen heeft zitten. Denk bijvoorbeeld aan het draadloos opladen van uw telefoon met de Phonebox en de ijskrabber die elke Superb bij zich heeft. Deze bevindt zich in het klepje van de brandstoftank. Ook heeft de Superb Full LED Matrix koplampen. Deze zorgen ervoor dat u met grootlicht kunt rijden zonder dat tegenliggers verblind worden. De Matrix koplampen stellen namelijk automatisch de scherpte bij als er een tegenligger aankomt. Aan de binnenkant van de voorstoelen zit een handig opbergvakje waar u dingen kunt opbergen. Ook een mooie Simply Clever oplossing is de Virtual pedal. Wanneer u de handen vol hebt, dient u uw voet onder de pedaalsensor te bewegen zodat de kofferbak open gaat. 

Interieur ŠKODA Superb

Meer informatie of een (lease) offerte?

 
Wilt u meer informatie, heeft u nog vragen of wilt u een offerte ontvangen voor dit model? Laat het ons weten, want wij helpen u graag!