De Scala is het compacte model van Skoda en is de opvolger van de Rapid. Het model heeft de compacte afmetingen gecombineerd met veel binnenruimte. Dat komt doordat de Scala het eerste model is van Skoda die op het A0 MQB-platform gemaakt wordt. Hierdoor is er een combinatie van compacte afmetingen, veel binnenruimte en de nieuwste assistentiesystemen mogelijk. Het compacte model heeft een vanafprijs van € 23.790 of met Private Lease vanaf € 409 per maand. Dit is op basis van 48 maanden en 10.000 kilometer.

Download de prijslijst

Download de brochure 

Offerte ontvangen? Voorraad bekijken

Afmetingen

De Skoda Scala mag dan wel een compact model zijn, maar dat wil niet zeggen dat er geen ruimte is. Door de lange wielbasis en het A0 MQB-platform beschikt de Scala over veel binnenruimte. Hiermee heeft het model zelfs een van de grootste bagageruimtes in het segment. 

Lengte: 4362 mm
Hoogte: 1471 mm
Breedte: 1988 mm
Wielbasis: 2649 mm
Bagageruimte minimaal: 467 l
Bagageruimte maximaal: 1410 liter

Interieur

Bij een moderne auto hoort natuurlijk een modern interieur. De Scala heeft de beschikking over de nieuwste infotainmentsystemen. Zo heeft het model een vrijstaand en hooggeplaatste display die zich in uw blikveld bevindt. Daarnaast beschikt de optionele virtual cockpit over het grootste display in zijn segement. De Scala is standaard uitgerust met o.a. airconditioning, lane- en front assist en een 6,5 inch kleuren touchscreen.

Voorraad ŠKODA Scala

Motoren

Op dit moment is de Skoda Scala met 1.0 en 1.5 TSI Greentech motor leverbaar. Het vermogen van deze motoren bedraagt 95, 115 en 150 pk. De 1.0 TSI is er als handgeschakelde versie met 5 of 6 versnellingen en als DSG-7 automaat. De 1.5 TSI heeft 2 opties, namelijk een handgeschakelde met 6 versnellingen of als DSG-7 automaat.  

Uitvoeringen

Aan keuze geen gebrek bij het compacte model van Skoda. De Scala heeft namelijk 6 uitvoeringen: 

  1. Active
  2. Ambition
  3. Sport Business
  4. Style
  5. First Edition
  6. Business Edition
Deze 6 uitvoeringen beschikken allemaal over verschillende opties zodat er altijd een Scala beschikbaar is op basis van uw wensen. 

Simply Clever uitrusting

Van Skoda zijn we inmiddels wel gewend dat zij de auto voorzien van Simply Clever oplossingen. De Scala beschikt hier ook over en is onder meer uitgerust met een handige prullenbak, parkeerkaarthouder, parapluhouder en ijskrabber. Deze oplossingen bevinden zich allemaal op slim gekozen posities in de auto. De parupluhouder kunt u bijvoorbeeld terugvinden in de deur, de prullenbakjes in de zijdeuren en de ijskrabber achter het tankklepje.

Private Lease

Uiteraard kunt u de Scala ook Private Leasen. U kunt uw auto geheel naar eigen wens samenstellen en dan berekenen wij het maandbedrag voor u! Uiteraard kunt u ook een nieuw model uit voorraad private leasen. Onze mensen van Skoda adviseren u graag!

Private Lease berekenen Huidig aanbod bekijken

Meer informatie of een offerte ontvangen?

 
Wilt u meer informatie, heeft u nog vragen of wilt u een offerte ontvangen voor dit model? Laat het ons weten, want wij helpen u graag!