Introductie | Een nieuw model vraagt natuurlijk om een introductie en verdere toelichting. Bij de nieuwe Fabia vinden wij dat we mogen spreken over een nieuw model. De auto oogt namelijk veel dynamischer en volwassener dan zijn voorganger en daarnaast is het gewoon een moderne én prettige verschijning. Verder niet geheel onbelangrijk: de nieuwe Fabia is ruimer dan ooit! De auto heeft een lengte van 4,11 meter en is hiermee 11 centimeter langer dan zijn voorganger. Op het gebied van bagageruimte overklast het model vele concurrenten. Er gaat nu 50 liter meer mee dan voorheen wat neerkomt op 380 liter bagageruimte. Wanneer u alle banken plat gooit, dan kunt u tot 1.190 liter vervoeren.

Uitnodiging | Wij kunnen u op voorhand natuurlijk al vanalles vertellen over de nieuwe Fabia, maar wij laten het ook graag aan u zien. Veel leuker nog is dat u het nieuwe model middels een proefrit zelf kunt komen ervaren. Van maandag 27 tot en met dinsdag 28 september kunt u de nieuwe Fabia bij ons komen bewonderen. Extra leuk is dat u ook direct een proefrit kunt maken en onze collega's Niels en Mark voor u klaarstaan om alle vragen te beantwoorden!

Waar: Grutbroek 16, 7008 AM Doetinchem. ŠKODA Showroom
Wanneer: Van maandag 27 september om 13:00 tot en met dinsdag 28 september

Naast het ervaren van de nieuwe Fabia staan natuurlijk al onze andere ŠKODA-modellen klaar om bewonderd te worden. Ook zorgen wij voor wat lekkers bij de koffie en ontvangt u een ŠKODA-goodiebag als dank voor uw komst.

Vanwege de animo hebben wij besloten om een proefrit van 30 minuten te faciliteren. We hebben de beschikking over 2 nieuwe Fabia's waarvan er 1 wordt tentoongesteld in de showroom. Deze kunt u in alle rust en met kennis van onze ŠKODA-collega's bekijken. 

Aanmelden introductie event Ik wil graag een proefrit maken

Wij zien u graag op het introductie event!