ŠKODA Citigo e iV Nu te bestellen

De 100% elektrische stadsauto van ŠKODA is er: de Citigo e iV. Moderne looks, wendbaar, compact met ruime interieurafmetingen en geheel milieuvriendelijk. De elektrische Skoda Citigo heeft een grote actieradius van 265* kilometer en is in één uur 80% opgeladen met CCS snelladen.

Vanaf €199 per maand

De elektrische Citigo is vanaf nu te bestellen en in Private Lease al beschikbaar vanaf €199 per maand. Dit is op basis van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Voor deze aanbieding geldt OP=OP. De Citigo e IV Ambition is te bestellen vanaf €23.290, tevens is er 6 jaar gratis onderhoud inbegrepen. De Style versie is beschikbaar vanaf €24.540.

Direct offerte aanvragen

Actieradius Citigo e iV

De maximale actieradius betreft 265 km volgens de WLTP testcyclus. De 60 Ah  accu heeft een inhoud van 36,5 kWh.  Verschillende factoren als voertuiguitvoering, omgevingsomstandigheden, verkeerssituaties en rijstijl beïnvloeden het daadwerkelijke bereik. Daarnaast hebben bijvoorbeeld de airconditioning en verwarming veel invloed op het verbruik. Daarom is het mogelijk om de Citigoe iV te verwarmen of koelen, wanneer deze is aangesloten aan een laadpunt. De verlichting van de auto heeft net als de radio weinig invloed op de actieradius.

Hoe werkt het opladen van  een Citigo e iV?

Er zijn verschillende manieren om de accu van de Citigo e iV op te laden. De snelste manier is met een Combined Charging System (CSS) snellader. De auto laadt dan met 40 kW gelijkstroom op, dat is goed voor 80% capaciteit in 1 uur. Bij een reguliere wisselstroom wallbox van 7,2 kW is het laden van een lege accu in 4 uur en 8 minuten geklaard. Daarnaast is het ook mogelijk om bij een thuislaadstation te laden, dit duurt 12,5 uur. De CITIGOe iV is ook op te laden via traditionele 230V aansluitingen. Het is dus niet altijd noodzakelijk om een laadpunt te laten installeren.

Afmetingen en verdere specificaties

De Citigo e iV is de ideale elektrische stadsauto. Dankzij zijn compacte formaat en kleine draaicirkel is hij heerlijk wendbaar en dankzij de sterke elektrometer gaat acceleren heerlijk vlot. De afemetingen Citigo e iV:

 • lengte 3.597 mm
 • breedte 1.645 mm
 • hoogte 1.481 mm

De bagageruimte kent een inhoud van 250 liter, het maximale vermogen van de elektromotor is 61 kW, waarmee 0-50 km/u snel wordt gehaald. De overige prestaties:

 • 61 kW Vermogen
 • 210 nM koppel
 • 0-100 in 12,5 seconden
 • 130 km/u topsnelheid

Prijzen CITIGOᵉ iV

De prijzen worden in aanloop naar de marktintroductie bekend gemaakt. Het is vanaf 1 juli mogelijk om de elektrische Citigo te reserveren. Naar verwachting staat de staat de Citigo e iV vanaf medio januari 2020 bij ons in de showroom en is hij beschikbaar voor proefritten. Uiteraard is het ook mogelijk om de elektrische Citigo te private leasen. U kunt de elektrische Citigo vanaf €199 per maand private leasen. Dit is op basis van 10.000 kilometer per jaar en 60 maanden.

De vanaf prijs ligt op €23.290, dit betreft de Ambition versie. De Style versie is nu te bestellen vanaf €25.540. Dit is inclusief 6 jaar onderhoud! Daarnaast zit er 6 jaar garantie op de hoogvolt accu, met een maximum van 160.000 kilometer.

Reserveer de Citigo IV

Zo reserveer je direct jouw CITIGOe IV:

 • ga naar direct reserveren
 • vul uw gegevens in
 • kies dealer: DOETINCHEM – Autobedrijf DAGO Doetinchem
 • controleer beschikbaarheid
 • ga akkoord met de voorwaarden
 • u ontvangt een link via de mail met instructies om jouw productieplek definitief te reserveren
 • uw reservering is geslaagd, u kunt straks als één van de eerste wegrijden in de elektrische Citigo!
Reserveer een CITIGOe IV

Onze voorraad Škoda Citigo

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Citigo staan?

 • ŠKODA Citigo e iV privé leasePrivé lease Citigo e iV

  Vanaf€ 199 p.m.

Citigo e iV