De ŠKODA specialist in de Achterhoek

Sinds 2014 zijn wij het adres voor alle activiteiten rondom ŠKODA. Van service, onderhoud en garantie tot de verkoop van nieuwe of gebruikte Skoda auto's. In 2018 werden wij bekroond met de titel 'ŠKODA dealer van het jaar'. Een mooie bekroning voor het gehele team en gezien de relatief korte periode een zeer knappe prestatie. Wij nodigen u van harte uit om de mooiste Skoda modellen in onze showroom te Doetinchem te bekijken! 

Adres

Grutbroek 16
7008 AM Doetinchem
0314- 376 345

Contact opnemen met Skoda verkoop Contact opnemen met Skoda Service

Onze Skoda showroom in Doetinchem

U kunt onze moderne Skoda showroom vinden in Doetinchem, ons adres is Grutbroek 16. Extra fijn is dat al onze showrooms zich in dezelfde straat bevinden, zo kunt al onze merken op loopafstand van elkaar vinden! Naast de nieuwste Skoda modellen, bent u ook bij ons aan het juiste adres voor kwalitatieve dealer occasions. Zoals u mag van een Skoda dealer mag verwachten voldoen deze aan zeer strenge kwaliteitseisen. Mark en Niels adviseren u graag bij de aanschaf van een Skoda!

Openingstijden showroom Doetinchem

Maandag t/m vrijdag: 09.00 tot 18:00 uur
Zaterdag: 10.00 tot 17:00 uur

Onze Skoda adviseurs

Skoda Service Doetinchem

Zoals u van een erkende dealer mag verwachten kunt u bij ons terecht voor alles rondom uw Skoda. Van onderhoud tot alle reparatiewerkzaamheden. De werkplaats is uitgerust met de modernste en juiste gereedschappen om het onderhoud en alle reparatiewerkzaamheden volgens de voorschriften van de fabriek uit te kunnen voeren. Uiteraard wordt dit uitgevoerd door erkende en gespecialiseerde Skoda monteurs. Indien u onderhoud en reparaties laat uitvoeren bent u verzekerd van mobiliteitsgarantie en ontvangt u standaard 4 jaar garantie op de onderdelen. 

Openingstijden werkplaats Doetinchem

Maandag t/m vrijdag: 08:00 tot 17:00 uur
Zaterdag: 08:00 tot 12:30 uur

Onze Service Adviseur

Skoda occasions in Aalten

Zoals u wellicht wel weet hebben wij ook een vestiging in Aalten. Hier zijn wij enkel Skoda Service Dealer, maar verkopen wij afhankelijk van de voorraad ook occasions van het prachtige merk Skoda. Ook deze occasions voldoen aan strenge kwaliteitseisen waarvan de onderhoudshistorie volledig bekend is. 

Adres

Varrseveldsestraatweg 80
7122 NM Aalten
0543-473 665

Openingstijden showroom Aalten

Maandag t/m donderdag: 08:30 tot 18:00 uur
Vrijdag: 08:30 tot 20:00 uur
Zaterdag: 09:30 tot 17:00 uur

Skoda Service Aalten

In Aalten zijn wij naast Volkswagen, Audi, SEAT, Volkswagen Bedrijfswagens ook officieel erkend ŠKODA Service Dealer. Net als in Doetinchem kunt u dus in Aalten terecht voor alle reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan uw Skoda. Ook hier werken gespecialiseerde monteurs volgens de voorschriften van de fabriek en is de werkplaats uitgerust met de modernste apparatuur. 

Openingstijden werkplaats Aalten

Maandag t/m vrijdag: 08:00 tot 17:00 uur
Zaterdag: 08:00 tot 12:30 uur

Onze Service Adviseurs in Aalten