Nu tijdelijk bij DAGO Autogroep: zeer scherpe actietarieven voor het Private Leasen van een ŠKODA ENYAQ iV, de 100% elektrische SUV van SKODA. 

Het gemak van het Private Leasen van een Enyaq iV

Het Private Leasen van een nieuwe Skoda Enyaq IV is een verstandige keuze. Dankzij een vaste all-in prijs per maand weet je precies waar je aan toe bent. Geen aparte kosten meer voor verzekering, onderhoud en schades. Het enige wat u naast het vaste maandbedrag dient te betalen is de kosten voor het laden. Een Laadpas kunnen wij voor u verzorgen. 

Nu nog voordeliger met de EV-Subsidie

Vanaf januari 2022 kun je bij de overheid weer subsidie aanvragen bij het private leasen van een elektrische auto. De Enyaq iV voldoet aan deze eisen, waardoor u aanspraak kunt maken op een subsidie van € 3.350,-. Bekijk hier de voorwaarden! Dit bedrag wordt bij Private Lease verdeeld over de looptijd van jouw abonnement. Hierdoor rij je al een Enyaq iV 60 vanaf € 499 per maand. 
 

Interesse in de Enyaq iV Private lease actie? 

Neem contact met ons op! Wij hebben al enkele Enyaq iV modellen voor u in bestelling staan, zodat wij sneller kunnen leveren. Het op maat samenstellen van een nieuwe Enyaq voor deze Private Lease actie is uiteraard ook mogelijk, waarbij het belangrijk is dat de netto catalogus prijs van de Enyaq iV 60 onder de € 45.000 blijft. Boven dit bedrag komt u namelijk niet in aamerking voor de subsidie. 

Bekijk Enyaq Private Lease actie voorraad

Meer informatie of gebruik maken van deze aanbieding?

Bekijk de Enyaq Private Lease actie voorraad