Actie ŠKODA Eindejaarsdeals: Private Lease Voordeel

Méér luxeExtra informatie
Profiteer nu tijdelijk van extra scherpe Private Lease tarieven op bepaalde ŠKODA modellen. Het voordeel kan oplopen tot 30 euro per maand* en geldt de gehele looptijd van het contract.

Combineer de ijzersterke punten van een ŠKODA met de zekerheid van Private Lease. Onbezorgd in een gloednieuwe ŠKODA rijden voor een vast bedrag per maand. Geniet van de nieuwste technologie en uitstekende ŠKODA service. Jij hoeft enkel nog te tanken, ŠKODA regelt de rest. Wel zo handig op zaterdag, én de overige dagen van de week.

Welke ŠKODA past bij u?

skoda eindejaarsdeals private lease citigo skoda eindejaarsdeals private lease fabia skoda eindejaarsdeals private lease fabia combi skoda eindejaarsdeals private lease rapid spaceback

Extra: half jaar gratis brandstof*

Sluit nu een Private Lease contract af op een voorraad actiemodel Citigo, Fabia, Fabia Combi of Rapid Spaceback en krijg ook nog eens een gratis tankpas cadeau met € 500 tanktegoed. Let op, voor deze actie geldt op=op en de einddatum bedraagt 20 december 2018.

Ook extra voordelig: ŠKODA Karoq Clever

Profiteer alleen dit jaar nog van een extra scherp Private Lease tarief op de rijk uitgeruste KAROQ Clever Edition. Deze is voorzien van alle luxe, zoals lichtmetalen velgen, parkeersensoren en 8 inch navigatiesysteem. Nu tijdelijk vanaf € 439 p/m! Stel hier uw ŠKODA Karoq samen. 

 

Interesse in het Private Leasen van een ŠKODA? Laat het ons weten!

 

* Gebaseerd op een tegoed van €500,-, een benzineprijs van gemiddeld €1,75 per liter, een gemiddeld brandstofverbruik van 1 op 18 en een private leasecontract van 10.000 km/jaar.

Onze voorraad Škoda Citigo

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Citigo staan?

ŠKODA Opties en extra's