Actie ŠKODA BPM Voorraad Voordeel

Méér luxeExtra informatie
Voorkom prijsverhogingen op een nieuwe ŠKODA

Vanaf 1 september wordt de uitstoot van een nieuwe auto gemeten volgens een nieuwe meetmethode: de WLTP. In de praktijk betekend dit dat voor veel auto’s de uitstoot omhoog gaat en daarmee stijgt de BPM. In Nederland wordt de BPM namelijk berekend aan de hand van deze uitstoot. Een nieuwe ŠKODA is per september 2018 duurder in aanschaf geworden. Om deze reden hebben wij bij ŠKODA enorm veel voorraadmodellen ingekocht, voor de ‘oude’ prijs. U kunt daardoor nog profiteren van deze lagere BPM en dus scherpe prijzen. Wees er wel snel bij, want deze voorraad is beperkt en Op=Op!

Bij ŠKODA dealer DAGO is het nu extra goed dealen. U profiteert van veel voordeel!

Zo krijg je tot wel € 2.900 korting op compleet uitgeruste voorraad modellen, profiteer je van scherpe Private Lease tarieven en ontvang je een extra hoge inruilpremie als jij je oude auto inruilt. De acties zijn geldig op voorraad.

Onze voorraad Škoda Fabia

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Fabia staan?

Financier deze ŠKODA ŠKODA BPM Voorraad Voordeel met een persoonlijke lening met 6,99% rente*

Rij ‘m nu voordelig!

Wilt u deze ŠKODA ŠKODA BPM Voorraad Voordeel direct rijden? Sluit dan nu meteen een financiering af.

Wij bieden u scherpe financieringsprijzen, bereken direct wat het u gaat kosten. Kies de gewenste soort financiering, de looptijd, de gewenste aanbetaling en uw gewenste kilometrage. Vraag een offerte op maat aan.

ŠKODA Opties en extra's