De laatste Octavia modellen zijn flink in prijs verlaagd

Onlangs is de nieuwe ŠKODA Octavia 2020 bij ons gearriveerd en mede door de komst van het nieuwe model hebben wij besloten om de bezem door onze huidige voorraad te halen. Dit betekent dat er spectaculair veel voordeel te behalen is op een Octavia uit voorraad!

inruilpremie

Kiest u voor een Octavia en ruilt u, uw huidige auto in dan krijgt u van ons € 1.000 euro inruilpremie cadeau. Dit is ook geldig op het nieuwe model van de Octavia. Kiest u echter voor de 1.0 TSI versie van het uitgaande model? Dan krijgt u maar liefst € 2.500 euro inruilpremie. 

Private lease

Zeer scherpe private lease tarieven op de Skoda Octavia. Tevens kunt u nu een nieuwe Octavia rijden voor het scherpe maandbedrag van € 359 voor de hatchback en € 379 voor de Combi. Dit maandbedrag is all-in, u betaalt enkel nog de brandstof en het is gebaseerd op 48 maanden en 10.000 km per jaar. Neem contact met ons op voor een berekening met uw gewenste looptijd en kilometrage. 

Prijsverlaging voorraad modellen

Alle Octavia modellen die op voorraad staan, zijn door ons in prijs verlaagd. De modellen met 1.0 TSI motor met handbak met € 1.000,- en de 1.5 TSI DSG modellen zelfs met € 2.000. Bekijk onze voorraad, voor de actuele prijzen. De prijzen bij onze voorraad auto's worden elke dag gecontroleerd en waar nodig bijgesteld. 

Onderstaand treft u een tweetal voorbeelden van de scherpe prijzen van de ŠKODA Octavia.

ŠKODA Octavia Combi 1.0 TSI 115pk Sport Business, nu voor slechts € 27.974,- inclusief € 1.000 inruilpremie en nieuw uit voorraad leverbaar. De Sport Business uitvoering bevat onder andere: sport-stoelen, sport-stuur, navigatiesysteem en bluetooth met spraakbediening, 17" inch lichtmetalen velgen, cruise control, climate control, parkeersensoren, metallic lak en DAB. Voor de zakelijke rijder geldt voor deze luxe en sportieve Octavia Combi een bijtelling vanaf slechts € 193 netto per maand. 


ŠKODA Octavia Combi 1.5 TSI 150 pk DSG-7 automaat Business Edition nu voor slechts € 29.710,- inclusief € 1.000 inruilpremie en nieuw uit voorraad leverbaar. De Business Edition uitvoering bevat onder andere: bekleding in half stof en half leder, stoelverwarming, 16" lichtmetalen velgen, cruise control, climate control, navigatie en bluetooth met spraakbediening, parkeersensoren en metallic lak. Voor de zakelijke rijders geldt voor deze luxe en krachtige Octavia Combi een bijtelling van slechts € 205 netto per maand. 

Voor onze modellen uit voorraad geldt OP = OP 

Octavia voorraad bekijken