De ŠKODA Octavia Combi is onze ideale gezinsauto. Dankzij het nieuwe ontwerp is de Octavia Combi een stationwagen met stijl én natuurlijk heel veel ruimte. Het model oogt firs en is voorzien van de nieuwste mogelijkheden en technieken. U rijdt de Octavia Combi vanaf € 29.390 of vanaf € 409 per maand in combinatie met een Private Lease abonnement. 

Actie op de plug-in hybride uitvoering

De Octavia iV is leverbaar als plug-in hybride die een gecombineerd vermogen levert van 204 pk. En voor het eerst maakt ŠKODA gebruik van een 48 volt mild-hybride systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat energie recupereert tijdens het afremmen wat uiteindelijk resulteert tot een lager brandstofverbruik. Deze versie levert een vermogen op van 110 pk.

Stap voor € 2.000 over i.pv. € 4.700

Momenteel kunt u voor een meerprijs van € 2.000 overstappen naar een PHEV-uitvoering. Met de PHEV-uitvoering combineert u de voordelen van een benzinemotor met die van een elektromotor. Normaliter is de Octavia Combi 1.4 iV DSG Business Edition er vanaf € 39.090, maar nu rijdt u deze vanaf € 37.890. De overstap is gebaseerd van een Octavia Combi met 1.5 TSI DSG Business Edition die te bestellen is vanaf € 35.890. 

DSG actieprijzen

Wilt u liever geen plug-in hybride, maar wel een Octavia Combi met DSG-automaat? Dan bedraagt de actieprijs momenteel € 2.000 voor een Octavia Combi Business uit voorraad. 

€ 1.000 extra inruilpremie

Als kers op de taart mogen wij u ook nog eens € 1.000 extra inruilpremie aanbieden bovenop de inruilwaarde van uw huidige auto. 

Wij komen natuurlijk graag met u in contact over de Octavia Combi. Niels Tomesen en Mark Pouwels, onze ŠKODA-adviseurs, ontvangen u graag in onze showroom. Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt. Vraag Niels en Mark naar de actievoorwaarden.

Neem gerust contact met ons op!