Maak kennis met de Kamiq

Nu tijdelijk extra scherp geprijsd

Autobedrijf DAGO ŠKODA wil u graag kennis laten maken met de nieuwe Kamiq. De Kamiq is het kleinere broertje van de Karoq en Kodiaq en is verpakt in het formaat van een zeer compacte SUV. Naast de compactheid is de SUV ook nog eens zeer praktisch en multifunctioneel inzetbaar. Zo heeft het model een hoge zit waardoor u altijd het overzicht kunt bewaren op de weg en daarnaast heeft het de rijeigenschappen van een coupé in een compacte klasse. Wij zouden u er nog heel veel over kunnen vertellen maar vinden dat u het eigenlijk zelf moet ervaren. Daarom nodigen wij u graag uit in onze showroom zodat u het model zelf kunt testen. 

Profiteer nu

De ŠKODA Kamiq is er nu vanaf slechts € 309 (!) per maand. Dit betreft een tijdelijke private lease aanbieding waar alles inbegrepen zit. Voor een vast bedrag per maand rijdt u dan onbezorgd een nieuwe Kamiq die de beschikking heeft over maar liefst 1.395 liter laadruimte. In het actietarief zit bijna alles inbegrepen, alleen het tanken van de auto zult u zelf moeten doen. 

Tot € 3.000 voorraadkorting

Alleen tijdens de Tour de France profiteert u van een prijsverlaging tot € 3.000 op de ŠKODA Kamiq. De 1.5 TSI met 150 pk uit voorraad is € 3.000 in prijs verlaagd en de 1.0 TSI met 115 pk is € 2.000 in prijs verlaagd. 

Kamiq voordeel

Het voordeel voor u opgesomd! Vraag onze ŠKODA adviseurs naar de voorwaarden en mogelijkheden. 

  • Private Lease nu vanaf € 309 per maand
  • Prijsverlaging tot € 2.000 en korting op voorraad tot € 3.000
  • Inruilvoordeel van € 2.000
  • Tot € 640 voordeel op het Business Upgrade pakket
  • DSG-automaat meerprijs nu voor € 1.500
  • Vanaf € 22.790
Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt.
Meer lezen over de Kamiq Bekijk de voorraad

Mark en Niels helpen u graag!