De komende periode zijn ŠKODA Scala maanden. De Scala is onze sportieve Hatchback en is een ideale stadsauto met sportieve looks. Het model heeft strakke lijnen waardoor een stoere uitstraling zichtbaar is. Op het gebied van rij-eigenschappen is het model zeer wendbaar waardoor het de eigenschappen van een coupé heeft, echter met de compacte afmetingen, kofferbakruimte en Simply Clever-functies is de Scala een echte ŠKODA!

Prijs vanaf € 23.790

U rijdt de nieuwe ŠKODA Scala vanaf € 23.790. Dit is een uniek én buitengewoon laag tarief aangezien de Scala nog nooit zó laag geprijsd was! Ook hebben wij op dit moment diverse Scala-uitvoering die wij direct uit voorraad kunnen leveren. Zo kunt u op hele korte termijn al een nieuwe ŠKODA rijden! 

Automaat rijden? Wij hebben het scherpste aanbod

Wilt u dagelijks het gemak van een automaat ervaren? Dat kan en het mooie is dat de DSG-automaat in de Scale het scherpste aanbod binnen het segment is. Voor een tijdelijke meerprijs van € 2.000 rijdt u de Scala met automaat. 

Maar liefst € 2.000 inruilpremie

Kiest u voor een nieuwe Scala uit voorraad? Dan ontvangt u maar liefst € 2.000 extra inruilpremie bovenop de waarde van uw huidige auto. De € 2.000 inruilpremie is niet geldig in combinatie met Private Lease.

Private Lease vanaf € 409 p/m

Wilt u onbezorgd een nieuwe auto rijden zonder aan randzaken te hoeven denken zoals onderhoud bijvoorbeeld? Denk dan eens aan Private Lease. Voor slechts € 409 per maand rijdt u een nieuwe ŠKODA Scala. Op de brandstof en eventuele boetes na, zit alles inbegrepen! Het genoemde bedrag is op basis van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar. 

Scala voorraad bekijken Info | Afspraak | Proefrit | Offerte

Info | Offerte | Afspraak

 
Wilt u meer informatie, heeft u nog vragen of wilt u een offerte ontvangen voor dit model? Laat het ons weten, want wij helpen u graag!

Kunnen wij u helpen?