Actie Business Editions

Méér luxeExtra informatie
ŠKODA heeft haar modelopbouw vereenvoudigt: de Business Edition uitvoeringen zijn hier een voorbeeld van. De ŠKODA Fabia Combi, KODIAQ en Superb behoren tot de Business Edition Actiemodellen. Deze actiemodellen zijn daarnaast verder uit te breiden met mooie pakketten.

Fabia Combi Business Edition

De Fabia Combi Business Edition (1.0 MPI) is vanaf € 18.990 bij ons te bestellen. Uw voordeel bedraagt dan € 1.000. Wanneer u het pakket uitbreidt met het comfort, travel en business upgrade pakket heeft u nog eens een extra voordeel van € 1.150.

Business Edition 2019 Fabia Combi

Pakket Business Edition Fabia Combi

Superb Business Edition

De ŠKODA Superb Business Edition (1.5 TSI) is vanaf € 35.790 te bestellen. Deze uitvoering is gebaseerd op de Style+ en bevat o.a. Amundsen Navigatie, Travel Assist en Achteruitrijcamera. De bijtelling op de ŠKODA Superb Business Edition is al vanaf € 244 per maand. U heeft de mogelijkheid om de Superb uit te breiden met de business upgrade, navigatie plus pakket, comfort pakket en het functie pakket. Indien u kiest voor al deze opties heeft u een totaal pakketvoordeel van € 2.750.
Business Edition 2019 Superb

Superb Business Edition uitbreiden

KODIAQ Business Edition

U rijdt al een KODIAQ Business Edition (1.5 TSI DSG) vanaf € 38.190. De bijtelling heeft een vanaf prijs van € 279 per maand. Met alle optionele pakketten bedraagt uw totale pakketvoordeel € 2.090.

Business Edition Kodiaq

Business Pakketten Kodiaq

Business Upgrade pakketten

Op de Fabia, Superb en KODIAQ kunt u kiezen voor een Business Upgrade Pakket, maar dit is ook mogelijk op de Business en Business Edition uitvoeringen van de Octavia en Karoq. Ongeacht welk model, heeft het Business Upgrade Pakket een vaste prijs. Deze bedraag € 990. Uw klantvoordeel kan hiermee oplopen tot maximaal € 750.

Business Upgrade pakket

ŠKODA Opties en extra's

  • 16" Vigo Antracite
  • Bekleding stof Avalon
  • Digital Audio Broadcasting
  • Smartlink (navigeren via smartphone)