Uw ŠKODA dealer in de Achterhoek

Sinds 2014 zijn wij het adres voor alles wat te maken heeft met ŠKODA, en dat is niet onopgemerkt gebleven! In 2018 kwam de bekroning op het harde werken wat wij met het team in korte tijd hebben neergezet: wij werden namelijk ŠKODA Dealer van het jaar. Een prestatie waar wij uiteraard nog steeds trots op zijn, maar zeker niet in blijven hangen. Wij streven elke dag naar het beste voor u als klant, zowel in de werkplaats als in de showroom. Onze Skoda verkoopvestiging bevindt zich in Doetinchem. Voor service en onderhoud bent u in Aalten en Doetinchem aan het juiste adres. Wij verwelkomen u graag!

Elektrische ENYAQ iV bij DAGO

De ENYAQ heeft zich bewezen en is ongekend populair. De vraag blijft alleen maar toenemen en er is nu ook een COUPÉ variant! Onze ŠKODA-collega's, Juriaan de Ruijter, Henk Hillen en Mark Pouwels staan klaar om u kennis te laten maken met de ENYAQ iV en de Enyaq COUPÉ iV.

Private Lease actie: ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV vanaf € 953 (o.b.v. 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar). Stel hieronder direct de ENYAQ COUPÉ iV samen.

ENYAQ COUPÉ iV Private Lease Bekijk voorraad

Kunnen wij u helpen?

Onze mensen maken het persoonlijk!

Wij vinden het belangrijk dat u zich welkom voelt bij Autobedrijf DAGO. Dit proberen wij te bereiken door een persoonlijke benadering, zowel in de werkplaats als in de showroom. Wij proberen er dan ook echt voor u te zijn: voor het kopen/verkopen van uw auto tot het uitvoeren van service en onderhoud. Tevens bent u bij ons ook aan het juiste adres voor alle zaken rondom lease, vakkundig schadeherstel en garantiewerkzaamheden. 

Werkplaatsafspraak maken?

  • Dealeronderhoud volgens de voorschriften van de fabriek
  • Gespecialiseerde ŠKODA monteurs
  • Gratis pechhulp in Europa
  • Servicevestigingen in Aalten en Doetinchem
  • 2 jaar garantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden
Afspraak maken
Skoda service logo