Uw ŠKODA dealer in de Achterhoek

Sinds 2014 zijn wij het adres voor alles wat te maken heeft met ŠKODA, en dat is niet onopgemerkt gebleven! In 2018 kwam de bekroning op het harde werken wat wij met het team in korte tijd hebben neergezet: wij werden namelijk ŠKODA Dealer van het jaar. Een prestatie waar wij uiteraard nog steeds trots op zijn, maar zeker niet in blijven hangen. Wij streven elke dag naar het beste voor u als klant, zowel in de werkplaats als in de showroom. Onze Skoda verkoopvestiging bevindt zich in Doetinchem. Voor service en onderhoud bent u in Aalten en Doetinchem aan het juiste adres. Wij verwelkomen u graag!

Wij zijn geopend!

U kunt onze ŠKODA-showroom ook zonder afspraak bezoeken! Wel vinden we het fijn dat u uw bezoek vooraf even aankondigt. Op deze manier kunnen wij de Coronamaatregelen op de juiste manier naleven en daarnaast kunnen wij dan alle tijd voor u plannen. Via onderstaande link kunt u een afspraak plannen. Liever even bellen? Dat kan uiteraard! Niels en Mark zijn te bereiken op 0314-376 345.

Showroomafspraak maken

Elektrische Enyaq iV bestelbaar vanaf € 40.780

Onlangs is de eerste volledige elektrische SUV van ŠKODA onthuld in Praag. De Enyaq iV is te bestellen vanaf € 40.780 bij Autobedrijf DAGO. Dit betreft het model met een maximale actieradius van 390 kilometer. De Enyaq iV komt in totaal beschikbaar met 3 verschillende accupakketten en 5 verschillende vermogensniveaus. Hierdoor bedraagt de minimale actieradius 340 kilometer en de maximale 510 kilometer. Op dit moment is de Enyaq iV 60 en iV 80 te bestellen. De iV 80 heeft een actieradius van maximaal 510 kilometer.

Samenstellen en bestellen?

Helaas kan de exclusieve preview vanwege de aangescherpte Coronamaatregelen geen doorgang vinden. Het blijft echter wel gewoon mogelijk om de Enyaq iV naar wens samen te stellen en te bestellen. Wij maken graag met u een afspraak! 

Enyaq iV in detail bekijken Afspraak maken

Nieuwe ŠKODA Octavia vanaf nu te bestellen

De nieuwe ŠKODA Octavia is vanaf nu bij ons te bestellen en per direct beschikbaar voor een proefrit. Het topmodel heeft een vanafprijs van € 26.990. Ten opzichte van zijn voorganger heeft het model een nog rijkere standaarduitrusting en is het ook nog eens ruimer. Zowel de Combi als de Hatchback is per direct te bestellen. Lees alles over het nieuwe model op onze Octavia pagina. De 1.0 TSI motor met DSG-7 automaat is er vanaf € 28.990.

Verder lezen Direct proefrit plannen

Kunnen wij u helpen?

Onze mensen maken het persoonlijk!

Wij vinden het belangrijk dat u zich welkom voelt bij Autobedrijf DAGO. Dit proberen wij te bereiken door een persoonlijke benadering, zowel in de werkplaats als in de showroom. Wij proberen er dan ook echt voor u te zijn: voor het kopen/verkopen van uw auto tot het uitvoeren van service en onderhoud. Tevens bent u bij ons ook aan het juiste adres voor alle zaken rondom lease, vakkundig schadeherstel en garantiewerkzaamheden. 

Werkplaatsafspraak maken?

  • Dealeronderhoud volgens de voorschriften van de fabriek
  • Gespecialiseerde ŠKODA monteurs
  • Gratis pechhulp in Europa
  • Servicevestigingen in Aalten en Doetinchem
  • 2 jaar garantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden
Afspraak maken
Skoda service logo