Uw ŠKODA dealer in de Achterhoek

Sinds 2014 zijn wij het adres voor alles wat te maken heeft met ŠKODA, en dat is niet onopgemerkt gebleven! In 2018 kwam de bekroning op het harde werken wat wij met het team in korte tijd hebben neergezet: wij werden namelijk ŠKODA Dealer van het jaar. Een prestatie waar wij uiteraard nog steeds trots op zijn, maar zeker niet in blijven hangen. Wij streven elke dag naar het beste voor u als klant, zowel in de werkplaats als in de showroom. Onze Skoda verkoopvestiging bevindt zich in Doetinchem. Voor service en onderhoud bent u in Aalten en Doetinchem aan het juiste adres. Wij verwelkomen u graag!

Elektrische Enyaq iV bij DAGO

Meer dan 70.000 Enyaq iV modellen zijn er inmiddels geproduceerd en de vraag blijft alleen maar toenemen! De Enyaq iV is bij DAGO nog steeds te bestellen. Wij hebben ook nog beperkte mogelijkheden om deze mooie auto met slechts 12% bijtelling te kunnen rijden.Onze ŠKODA-collega's, Rubin Bakker, Niels Tomesen en Mark Pouwels staan klaar om u kennis te laten maken met de Enyaq iV. Een proefrit behoort uiteraard tot de mogelijkheden!

Uit voorraad rijden Afspraak maken

Kunnen wij u helpen?

Onze mensen maken het persoonlijk!

Wij vinden het belangrijk dat u zich welkom voelt bij Autobedrijf DAGO. Dit proberen wij te bereiken door een persoonlijke benadering, zowel in de werkplaats als in de showroom. Wij proberen er dan ook echt voor u te zijn: voor het kopen/verkopen van uw auto tot het uitvoeren van service en onderhoud. Tevens bent u bij ons ook aan het juiste adres voor alle zaken rondom lease, vakkundig schadeherstel en garantiewerkzaamheden. 

Werkplaatsafspraak maken?

  • Dealeronderhoud volgens de voorschriften van de fabriek
  • Gespecialiseerde ŠKODA monteurs
  • Gratis pechhulp in Europa
  • Servicevestigingen in Aalten en Doetinchem
  • 2 jaar garantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden
Afspraak maken
Skoda service logo