Uw ŠKODA dealer in de Achterhoek

Sinds 2014 zijn wij het adres voor alles wat te maken heeft met ŠKODA, en dat is niet onopgemerkt gebleven! In 2018 kwam de bekroning op het harde werken wat wij met het team in korte tijd hebben neergezet: wij werden namelijk ŠKODA Dealer van het jaar. Een prestatie waar wij uiteraard nog steeds trots op zijn, maar zeker niet in blijven hangen. Wij streven elke dag naar het beste voor u als klant, zowel in de werkplaats als in de showroom. Onze Skoda verkoopvestiging bevindt zich in Doetinchem. Voor service en onderhoud bent u in Aalten en Doetinchem aan het juiste adres. Wij verwelkomen u graag!

Nieuwe ŠKODA Octavia vanaf nu te bestellen

De nieuwe ŠKODA Octavia is vanaf nu bij ons te bestellen en per direct beschikbaar voor een proefrit. Het topmodel heeft een vanafprijs van € 33.490 of € 359 per maand. Ten opzichte van zijn voorganger heeft het model een nog rijkere standaarduitrusting en is het ook nog eens ruimer. De Hatchback volgt uiterlijk in week 32. Zowel de Combi als de Hatchback is per direct te bestellen. Lees alles over het nieuwe model op onze Octavia pagina. 

Vanaf €359 per maand

U rijdt al een nieuwe ŠKODA Octavia vanaf € 359 per maand. Dit betreft de Hatchback Business Edition. De nieuwe Octavia Combi is er vanaf € 379 per maand en betreft ook de Business Edition. Onze adviseurs komen graag met u in contact om de mogelijkheden van Private Lease te bespreken. Het bedrag is gebaseerd op basis van 48 maanden en 10.000 kilometer. Stel hier uw abonnement samen.

Verder lezen Direct proefrit plannen

ŠKODA Werkplaatsacties

Wij hebben diverse aantrekkelijke werkplaatsacties. Denk bijvoorbeeld aan de seizoenscheck voor slechts € 20 en aantrekkelijke zomerwielen. Ook hebben wij aantrekkelijk geprijsde accessoires voor uw ŠKODA.

Werkplaatsacties bekijken

Kunnen wij u helpen?

Onze mensen maken het persoonlijk!

Wij vinden het belangrijk dat u zich welkom voelt bij Autobedrijf DAGO. Dit proberen wij te bereiken door een persoonlijke benadering, zowel in de werkplaats als in de showroom. Wij proberen er dan ook echt voor u te zijn: voor het kopen/verkopen van uw auto tot het uitvoeren van service en onderhoud. Tevens bent u bij ons ook aan het juiste adres voor alle zaken rondom lease, vakkundig schadeherstel en garantiewerkzaamheden. 

Werkplaatsafspraak maken?

  • Dealeronderhoud volgens de voorschriften van de fabriek
  • Gespecialiseerde ŠKODA monteurs
  • Gratis pechhulp in Europa
  • Servicevestigingen in Aalten en Doetinchem
  • 2 jaar garantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden
Afspraak maken