Uw ŠKODA dealer in de Achterhoek

Sinds 2014 zijn wij het adres voor alles wat te maken heeft met ŠKODA, en dat is niet onopgemerkt gebleven! In 2018 kwam de bekroning op het harde werken wat wij met het team in korte tijd hebben neergezet: wij werden namelijk ŠKODA Dealer van het jaar. Een prestatie waar wij uiteraard nog steeds trots op zijn, maar zeker niet in blijven hangen. Wij streven elke dag naar het beste voor u als klant, zowel in de werkplaats als in de showroom. Onze Skoda verkoopvestiging bevindt zich in Doetinchem. Voor service en onderhoud bent u in Aalten en Doetinchem aan het juiste adres. Wij verwelkomen u graag!

DAGO Droomdeals

De maatregelen van de overheid zijn inmiddels iets versoepeld, maar toch blijven we met zijn allen rekening houden met de voorgeschreven regels en houden we 1,5 meter afstand. Uiteraard blijven we wel dromen, zo ook over een nieuwe auto! Bij DAGO hebben wij daarom de Droomdeals in het leven geroepen met veel voordeel en extra's bij aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto:

  • 2 jaar extra garantie bij aanschaf van een nieuwe auto uit onze- of landelijke voorraad
  • Bij aanschaf van een occasion ontvangt u het DAGO PlusPakket gratis
  • Bij aankoop van een nieuwe of gebruikte auto ontvangt u een Golf-les arrangement bij Golfclub 't Zelle in Hengelo Gld.
  • Voorraad extra scherp geprijsd
Bekijk de DAGO Droomdeals

Nieuwe ŠKODA Octavia vanaf nu te bestellen

De nieuwe ŠKODA Octavia is vanaf nu bij ons te bestellen. Het topmodel heeft een vanafprijs van € 33.490. Ten opzichte van zijn voorganger heeft het model een nog rijkere standaarduitrusting en is het ook nog eens ruimer. De nieuwe Octavia Combi zal vanaf 3 april bij ons in de showroom staan. De Hatchback volgt op een later moment. Zowel de Combi als de Hatchback is per direct te bestellen. Lees alles over het nieuwe model op onze Octavia pagina. 

Verder lezen Direct proefrit plannen

ŠKODA Werkplaatsacties

Wij hebben diverse aantrekkelijke werkplaatsacties. Denk bijvoorbeeld aan de seizoenscheck voor slechts € 20 en aantrekkelijke zomerwielen. Ook hebben wij aantrekkelijk geprijsde accessoires voor uw ŠKODA.

Werkplaatsacties bekijken

Onze mensen maken het persoonlijk!

Wij vinden het belangrijk dat u zich welkom voelt bij Autobedrijf DAGO. Dit proberen wij te bereiken door een persoonlijke benadering, zowel in de werkplaats als in de showroom. Wij proberen er dan ook echt voor u te zijn: voor het kopen/verkopen van uw auto tot het uitvoeren van service en onderhoud. Tevens bent u bij ons ook aan het juiste adres voor alle zaken rondom lease, vakkundig schadeherstel en garantiewerkzaamheden. 

Werkplaatsafspraak maken?

  • Dealeronderhoud volgens de voorschriften van de fabriek
  • Gespecialiseerde ŠKODA monteurs
  • Gratis pechhulp in Europa
  • Servicevestigingen in Aalten en Doetinchem
  • 2 jaar garantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden
Afspraak maken
Skoda service logo

Kunnen wij u helpen?