Tijdens de SEAT winterheck controleren wij uw SEAT op maar liefst 20 punten zoals banden, leidingen, vloeistoffen en meer. Ook kijken wij of u accu nog in goede conditie is. Is het noodzakelijk om de vloeistoffen bij te vullen? Dan doen wij dit gratis. Na deze check weet u precies de staat van uw SEAT. Maak dus snel een afspraak! Na afloop van de check ontvangt u van ons de lijst met de technische bevindingen. 

 

Wintercheck plannen

Gratis wanneer uw SEAT verbonden is!

Normaal gesproken rekenen wij € 20 voor de SEAT Wintercheck, echter wanneer u 'connected' bent met uw SEAT, dan is de wintercheck geheel kosteloos. Bent u nog niet connected? Verbind uw SEAT of laat 'm tijdens de wintercheck voorzien van de My SEAT App & DataPlug. De wintercheck is dan geheel gratis. 

Met de Connected CAr-diensten wordt rijden in een SEAT nóg relaxter. Uw auto kunt u verbinden met de mobiele telefoon en u ziet in één oogopslag de rijstatistieken, waar u de auto geparkeerd heeft en of er nog voldoende brandstof in de tank zit. Ook staat u in direct contact met de pechhulp en hulpdiensten.