SEAT Vakantiecheck

SEAT Vakantiecheck

  • SEAT Vakantiecheck met gratis SEAT rugzak t.w.v. € 39
  • Grondige inspectie van onder meer banden, motor, eletrische installatie en motor
  • Airco inspectie, onderhoud en geurbehandeling voor € 139

Tijdens de SEAT vakantiecheck controleren onze gekwalificeerde monteurs uw SEAT op dertig punten, zoals het onderstel, ruitenwissers, interieur, onderstel en elektirsche installaties. Zo kunt u als SEAT rijder voor slechts € 19,95 met een gerust hart op reis. U heeft zekerheid dat uw SEAT in een perfecte conditie is voor een lange reis door Europa.

Als cadeautje ontvangt u van ons bij een uitgevoerde SEAT vakantiecheck gratis een SEAT Rugzak ter waarde van € 39 (Op=Op). Ideaal voor vakantie!

Voordelig Airco Onderhoud

Tijdens de zomermaanden is het prettig dat de airco in uw SEAT optimaal presteert. Tijdens een Airco onderhoudsbeurt controleren wij visueel het gehele systeem op lekkage en prestaties. We halen alle koudmiddel uit het systeem, en vullen deze opnieuw af met de exacte weging voor uw SEAT. Tevens voeren we een geurbehandeling uit, zodat u nare geurtjes voorkomt. De prijs voor deze complete onderhoudsbeurt bedraagt € 139 all-in.

Korting op zomer- en allseason banden voor uw SEAT!

Het enige contact dat uw SEAT heeft met het wegdek zijn uw banden, wij zorgen er dan ook graag voor dat deze in perfecte staat zijn. Zijn uw banden aan vervanging toe? Dan profiteert u tot en met 31 augustus van flinke kortingen op zomer- en allseason banden. Vraag onze serviceadviseurs om meer informatie.

Seat vakantiecheck


Terug naar werkplaatsacties overzicht