Mist u het gemak van een trekhaak voor bijvoorbeeld een fietsendrager, aanhanger of caravan? Wacht dan niet langer en laat dan alsnog een trekhaak monteren voor uw Seat. Wij monteren ook achteraf ingebouwde trekhaken. Zowel vaste, zwenkbare als afneembare trekhaken. Natuurlijk inlusief montage en programmeren. Uiteraard mag u van ons, als officiële SEAT dealer, het hoogste kwaliteitsniveau verwachten. Vraag gerust een voorstel aan! Op basis van uw kenteken maken doen wij u een voorstel. 

Trekhaak laten monteren Informatie aanvragen

Maak een combideal!

Thule VeloCompact 925 fietsendrager

De VeloCompact 925 is een compacte fietsendrager en is geschikt voor twee fietsen tot 25 kg per fiets. Deze kan direct gemonteerd worden op de trekhaak en daarnaast is een 7-polige stekker inbegrepen. De meerprijs van een 7 naar 13 polige stekker bedraagt € 19.95Vraag naar onze combideal!

Ga voor de combideal

Vraag een trekhaak aan!

Vul onderstaand formulier in om de mogelijkheiden voor een trekhaak aan te vragen. Op basis van uw kenteken maken wij graag een scherp voorstel! Laat het ons ook weten via het formulier. Wij maken graag een voorstel op maat. De aanvraag is uiteraard vrijblijvend en is van kracht wanneer u akkoord op de werkzaamheden heeft gegeven.

Ik maak graag gebruik van:
  • Op basis van uw kenteken controleren wij of er eventuele beperkingen gelden m.b.t. wettelijke typegoedkeuring en overige restricties. 
  • Indien u over een geïmporteerd voertuig beschikt, dan is de prijs op aanvraag. Dit vanwege het feit dat er mogelijke restricties zijn zoals andere bekabeling en trekhaakvoorbereiding.
  • De meerprijs voor een witte kentekenplaat bedraagt € 13
  • Inclusief 13-polige kabelset

Liever even bellen?