SEAT Airco Onderhoud

Airco SEAT

SEAT Airco Onderhoud

Heerlijk, dat zonnetje. Het weer wordt beter en dat betekent dat uw airco optimaal moet werken. De koelcapaciteit van een airconditioning neemt echter jaarlijks af. Daarom geven wij het advies om een servicebeurt uit te laten voeren. Tijdens deze servicebeurt wordt de airconditioning voorzien van een nieuwe koudemiddel en wordt het airco- en ventilatiesysteem gereinigd. Daarnaast zorgt een geurbehandeling ervoor dat nare geurtjes worden voorkomen.

Airco onderhoud, inclusief geurbehandeling

Nu voor € 139,-
Plan werkplaatsafspraak

Tijdens de airco onderhoudsbeurt controleren wij het aircosysteem en vullen wij het volledig af met een fluortoevoeging, zodat we eventuele lekkages op een later moment gemakkelijk kunnen opsporen. De geurbehandeling laat bacteriën, schimmels en nare luchtjes verdwijnen. Het hele aircosysteem wordt gereinigd.

Aircocheck

Nu voor € 19,95

Tijdens de aircocheck controleren wij onder meer de temperatuur en de druk van het aircosysteem en en voeren wij een visuele check van de belangrijkste onderdelen uit. Wijst de check uit dat er bijvoorbeeld te weinig koudemiddel aanwezig is, dan adviseren wij u om een Airco onderhoudsbeurt te laten uitvoeren.

Plan werkplaatsafspraak

 

 


Terug naar werkplaatsacties overzicht