De afgelopen periode hebben we dan wel heel veel regen mogen ontvangen, maar de zon in combinatie met warme temperaturen zal ook terugkeren. Het is dan zaak om het hoofd koel en fris te houden in de hitte en daarbij is een goed onderhouden airco heel erg belangrijk. Door hele kleine lekkages, in de leidingen, slangetjes en koppelingen kan het namelijk zo zijn dat de airco koudemiddel verliest. Dat gaat natuurlijk ten koste van de koelcapaciteit. Wij en u houden niet van dure reparaties en voorkomen is beter dan genezen: daarom adviseren wij, afhankelijk van het voertuig, eens in de drie jaar een airco onderhoudsbeurt uit te laten voeren. Momenteel kunt u bij onze gecertificeerde SEAT-vakmensen terecht vanaf € 139. Dit is inclusief een airco geurbehandeling. 

Wat onze werkzaamheden zijn

Vooraf wilt u natuurlijk wel graag weten wat onze werkzaamheden zijn, dat begrijpen wij heel goed. Ook goed om te weten dat wij nooit zonder uw toestemming extra reparaties uitvoeren. Wij voeren dit enkel uit na uw toestemming en hierdoor heeft u niet te maken met onverwachte kosten. Tijdens de SEAT airco onderhoudsbeurt wordt de airco van top tot teen gecontroleerd en vullen wij het aircosysteem opnieuw af. Tevens wordt er een speciale fluor toegevoegd, hiermee kunnen onze SEAT-vakmensen eventuele lekkages eenvoudig signaleren. Goed om te weten: er is ook een geurbehandeling inbegrepen waardoor de SEAT weer helemaal fris ruikt. 

Tip van onze specialist: in veel gevallen adviseren wij bij het airco onderhoud ook de interieurfilter te vervangen. Zo weet u zeker dat de binnenkomende lucht optimaal gefilterd wordt, én heerlijk ruikt. 

Officieel SEAT onderhoud in Aalten en Doetinchem

Bij onze vestigingen in Aalten en Doetinchem bent u aan het juiste adres voor officieel onderhoud aan uw SEAT. Wij werken met gecertificeerde SEAT-vakmensen die weten wat er aan uw auto moet gebeuren. Door jarenlange ervaring zijn zij natuurlijk ook snel in staat om eventuele problemen op te lossen. Natuurlijk werken wij ook met het juiste gereedschap en apparatuur. Hierdoor krijgt uw SEAT altijd het beste onderhoud. Wij ontvangen u graag in onze werkplaats in Aalten of Doetinchem. En mocht u op zoek zijn naar een nieuwe SEAT, dan ontvangen Joris en Joey u graag in de SEAT-showroom te Doetinchem! 

Direct contact opnemen?