Navigatie update voor uw SEAT

Het wegennet verandert continu, zowel in Nederland als in het buitenland. Houdt daarom uw SEAT navigatie up-to-date om altijd zeker te zijn van de juiste route! Kies hieronder de juiste update voor uw navigatiesysteem. 

SEAT Portable System (Mii en Ibiza)

Dit mobiele navigatiesysteem wijst u moeiteloos de weg en speelt muziek af vanaf uw telefoon.

Naar updates

SEAT Mapcare (Arona, Ibiza vanaf 2017, Leon)

Heeft uw SEAT een van de volgende meeruitvoeringscodes: 7RE (Ibiza/Arona), PM4 of PM6? Dan maakt u gebruik van MapCare, dat betekent dat u de eerste 3 jaar (vanaf productiedatum auto) kosteloos online kunt updaten. Is uw SEAT gebouwd ná week 36 van 2018, dan heet u lifetime MapCare updates!

Naar online updates

Is uw laatste update meer dan 3 jaar geleden geweest?

Dan kunt u helaas de update niet meer zelf downloaden, maar wel in de webshop bestellen. Schaf een nieuwe SD-kaart aan in onze webshop om uw navigatiesysteem weer up to date te brengen. Maak altijd een backup van de huidige SD-kaart, zodat u zeker weet dat u niet zonder kaartdata komt te zitten.

Liever de navigatie-updates door vakmensen verricht?

Komt u er niet uit of heeft u liever dat wij het voor u regelen? Plan dan nu uw afspraak in via onze online planner. De navigatie update kost € 25, bovenop de kosten voor het kaartmateriaal zelf. We helpen u graag verder.

Werkplaatsafspraak maken

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Indien u een vraag, opmerking of behoefte heeft aan meer uitleg of persoonlijk contact, neem dan gerust contact met ons op. Vul onderstaand formulier zo compleet mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.