Uw SEAT verbonden met uw smartphone

Speciaal ontwikkeld voor SEAT's die gebouwd zijn vanaf 2008 en niet af-fabriek 'Connected' zijn: My SEAT App. Deze nieuwe app werkt met een bluetooth DataPlug die tijdens de rit met uw smartphone communiceert. Zo kunt u gebruik maken van allerlei slimme functies zoals brandstofverbruik statistieken en tankinhoud, zien waar uw SEAT geparkeerd staat of eenvoudig de interactieve handleiding van de auto bekijken. Het is simpel en snel.
 
DataPlug-actie (t.w.v. € 39): tijdelijk GRATIS bij DAGO Powered by Huiskes-Kokkeler!

Benieuwd of uw SEAT geschikt is?

De My SEAT App en de bijbehorende bluetooth DataPlug zijn speciaal ontwikkeld voor SEAT-modellen die gebouwd vanaf 2008 en niet af-fabriek 'Connected' zijn. Zo is uw SEAT heel eenvoudig en snel 'Connected' te maken. Er zijn wel uitzonderingen voor bepaalde SEAT-modellen. Daarnaast zijn SEAT's gebouwd ná de tweede helft van 2020 reeds voorzien van 'SEAT Connect' met de bijbehorende app.

De functionaliteiten kort samengevat

Met de My SEAT App heeft u via uw smartphone o.a. inzicht in:
✔  Actieradius en gemiddeld verbruik
✔  Ritstatistieken
✔  Parkeerlocatie
✔  Autostatus, bijv. storingen en meldingen
✔  Interactieve autohandleiding
✔  Onderhoudsschema
✔  Aanbiedingen
Meer over de My SEAT App Werkplaatsafspraak maken

Bereid uw bezoek voor de DataPlug alvast voor

1. Download de nieuwe app:
 • My SEAT App: iOS of Android
 
2. Open de nieuwe app en doorloop de stappen.
Om gebruik te kunnen maken van de nieuwe app, maakt u in de app een SEAT ID aan (gebruikersnaam en wachtwoord). Volg de stappen in de app totdat er om de DataPlug connectie wordt gevraagd. Belangrijk: voor een goede werking van de app dient u de locatie-instelling op 'Altijd aan' in te stellen.
 
Tijdens de afspraak:
Bij uw bezoek, installeren wij de DataPlug in de auto en zullen wij helpen om verbinding te maken met de nieuwe app. Zorg dat u de inloggegevens van uw aangemaakte SEAT ID bij de hand hebt! Hier wordt tijdens het proces om gevraagd.
Downloaden voor Android Downloaden voor iOS