Geïntegreerde dashcam voor Audi en SEAT

Uniek aan deze dashcam is dat deze bijna niet opvalt door de volledige integratie met de behuizing van de binnenspiegelkap. De dashcam voorziet u van beeldmateriaal tijdens het rijden en wanneer de auto is geparkeerd. De beelden worden opgenomen met 60 frames per seconde waardoor u zelfs op hoge snelheden beschikt over scherp beeldmateriaal.

Werkplaatsafspraak maken

ACTIE: vanaf € 449 (inclusief montage)

Geschikt voor de volgende auto's:
✔  AUDI-modellen vanaf 2018. Prijs: € 479 (incl. montage);
✔  SEAT-modellen vanaf modeljaar 2021. Prijs: € 449 (incl. montage).
Binnenkort meer beschikbare modellen.

De voordelen van deze dashcam:
✔  Netjes weggewerkt en vrijwel onzichtbaar geen beperking van het gezichtsveld;
✔  Interne WiFi & microfoon;
✔  Directe beschikking over opnames via de speciale app;
✔  Parkmode functie;
✔  Accu bescherming.

Ook 's nachts en tijdens parkeren beeld

De camera maakt 2K opnames met een 3,69 Megapixel sensor. Met behulp van de lichtgevoelige CMOS-sensor kunt u ook ’s nachts scherpe beelden opnemen. Hierdoor maakt u ook bij weinig licht duidelijke opnames. De camera beschikt over eenvoudig te bedienen knoppen waarmee u snel een foto van de situatie kunt maken of snel de camera aan of uit kunt zetten. Hierdoor mist u nooit de belangrijke momenten.

Parkmode
Een extra aanvulling op deze dashcam is parkmode stand. Bij het selecteren hiervan zal de autocamera 3 tot 10 minuten automatisch gaan opnemen als er iemand aan uw auto zit, ook als de auto staat uitgeschakeld. Deze beelden worden apart opgeslagen in een aparte map. Deze beelden kunt u dan tot een maand terugkijken.

Dankzij de accubescherming schakelt de dashcam zich automatisch uit wanneer de spanning van de auto-accu te laag is. De dashcam is standaard voorzien van een 32GB geheugenkaart.

Video geïntegreerde dashcam

Getoonde prijzen zijn inclusief btw en montage. Dit type dashcam is geschikt voor Audi modellen vanaf 2018: A1, A3, A4, A5, A6, A7, A8, TT, R8, Q2, Q3, Q5, Q7, Q8, e-tron, S- en RS-modellen. Ook voor SEAT modellen vanaf modeljaar 2021: Mii Electric, Ibiza, Leon, Leon Sportstourer, Arona, Ateca, Tarraco.

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Indien u een vraag, opmerking of behoefte heeft aan meer uitleg of persoonlijk contact, neem dan gerust contact met ons op. Vul onderstaand formulier zo compleet mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.