Merkt u tijdens warme dagen dat uw airco minder koelt of dat er een muffe lucht uit komt? Of tijdens de koudere dagen dat uw airco niet meer zo goed werkt tegen beslagen ruiten? Maak dan een afspraak voor onze voordelige aircocheck! Voor slechts € 20 controleren wij de technische staat van uw airco. Laat u daarna een airco-onderhoudsbeurt uitvoeren (slechts € 119), dan krijgt u de check van ons gratis.

 

Airco-onderhoud voor € 119

De airco van uw auto heeft veel invloed op het comfort en de veiligheid. Zowel tijdens koude als warme dagen. De airco dient als makkelijke ontwaseming tijdens koudere en vochtige dagen, en werkt verkoelend tijdens warme dagen zodat u tijdens het rijden gefocust blijft. Zorg er daarom voor dat uw airco altijd optimaal presteert. Tijdig onderhoud voorkomt tevens slijtage aan essentiële airco onderdelen!

Maak direct een afspraak voor een aircocheck (€ 20) of plan direct uw voordelige airco-onderhoudsbeurt (€ 119) in.

Airco-onderhoud plannen

Meer over de aircocheck & -onderhoudsbeurt

Onze ervaring is dat het verstandig is om iedere 2 jaar in ieder geval de airco te laten controleren. Dit is tevens het aanbevolen onderhoudsinterval van een modern aircosysteem. Laat u na de check een airco-onderhoudsbeurt uitvoeren? Dan is de check helemaal gratis.

Airco werkzaamheden Aircocheck Airco onderhoudsbeurt
Visuele controle van essentiële onderdelen
Controle interieur-/pollenfilter
Meting en controle van uitstroomtemperatuur
Reinigen van airco- en ventilatiesysteem  
Aftappen en vervanging van koudemiddel  
Drukmeting van het gehele systeem en lektest  
Contrastvloeistof toevoegen voor lekkagetest  
Desinfectie van de luchtkanalen  
Prijs: € 20 € 139  € 119

Tip: heeft u last van hooikoorts? Dan kan het geen kwaad om jaarlijks het interieurfilter te vervangen. Het interieurfilter zorgt er namelijk voor dat de lucht die van buiten wordt aangezogen voor het interieur wordt gefilterd. Geef dit gerust aan in het opmerkingenveld bij het maken van uw online-afspraak.