SEAT Private Lease modellen

SEAT Private Lease

SEAT Private Lease is een maandelijks abonnement dat u afsluit. Voor een vast maandbedrag rijdt u in een gloednieuwe SEAT. De kosten van dit vaste maandbedrag zijn gebaseerd op het aantal kilometers dat u wilt gaan rijden en het aantal maanden waarin u van plan bent dit te gaan doen. U regelt alleen de brandstof, wij regelen de rest! Het aan ons toegekende Keurmerk Private Lease geeft u hier extra zekerheid bij. 

Of SEAT Private Lease een financieel verstandige keuze  voor u is, vragen wij graag voor u na bij het BKR in Tiel. Bij aanvraag van de SEAT Private Lease vragen wij bij het BKR of er nog meer kredieten lopen. SEAT Private Lease wordt als kredietovereenkomst geregistreerd bij het BKR. Het bedrag wat hier wordt geregistreerd maken wij vooraf bekend in het leasecontract.

Waarom SEAT Private Lease?

U regelt de brandstof, wij de rest!

  • Rijden in een gloednieuwe SEAT
  • Vaste scherpe all-in prijs
  • Incl. 24-uurs pechhulp
  • Onderhoud inbegrepen
  • Wegenbelasting inbegrepen
  • Geen afschrijving meer
  • Inclusief verzekering

Private Lease van DAGO Autogroep wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door SEAT Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht en kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Door de grondstoftekorten zijn prijsstijgingen helaas niet uit te sluiten, neem contact op met onze verkoopadviseurs voor actuele levertijden en prijzen. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Bekijk hier de algemene voorwaarden.