Originele SEAT onderdelen

U wilt natuurlijk dat uw Seat zo lang mogelijk mee gaat. Wij helpen u hier graag bij! Bij het gebruiken van uw Seat kan het zijn dat onderdelen verslijten of onverhoopt stuk gaan. Mocht u deze zelf willen vervangen, dan kunt u gebruik maken van onze SEAT onderdelendienst. In onze magazijnen in Doetinchem en Aalten hebben wij een grote voorraad originele SEAT onderdelen liggen. Hebben wij het gewenste onderdeel op het moment niet beschikbaar? Dan kunnen wij deze vaak binnen 24 uur leveren! Onze collega’s van de onderdelendienst hebben de juiste kennis, ervaring en hulpmiddelen in huis om te bekijken welke onderdelen uw SEAT nodig heeft, zodat uw SEAT in een optimale staat blijft.

Onderdeelnummer

U kunt de onderdelen bij ons bestellen middels een onderdeelnummer, deze kan er als volgt uitzien: 5Q0 819 653. Dit nummer staat meestal op het onderdeel zelf vermeld, mocht u te maken krijgen met een defect onderdeel. Heeft u het onderdeelnummer van uw SEAT niet bij de hand? Neem dan contact met ons op, onze collega’s helpen u graag verder.

Onderhoudsprijzen bekijken

Ook voor de zakelijke klant

Wij leveren de originele onderdelen van SEAT ook aan u als zakelijke klant. DAGO biedt u naast de zekerheid van die onderdelen, ook de technische ondersteuning die daar bij hoort. Een dienst die altijd bereikbaar is, snel levert en met u meedenkt, zodat u de kwaliteit kan leveren die u uw klanten belooft. Met oog voor uw belangen is De Onderdelendienst een onderdeel van uw bedrijf.

 

Voordelen originele Seat onderdelen bij DAGO:

  • Grote voorraad
  • Niet op voorraad? Dan vaak binnen 24 uur beschikbaar
  • Het juiste advies voor uw SEAT onderdelen
  • Vaste prijzen voor onderdelen
  • Ook voor SEAT Economy onderdelen
Werkplaatsafspraak maken

SEAT onderdelen en accessoires