Voor alle SEAT auto's met ervaring hebben wij nu de 'SEAT Economy Service'. Is uw SEAT 5 jaar of ouder, dan profiteert u altijd van 15% voordeel. Met deze service geniet u van alle voordelen en zekerheden van een officiële merkdealer, maar dan voor een extra voordelige prijs.

Goed om te weten

Goed om te weten is dat wij uw SEAT al jaren kennen. Doordat wij uw SEAT al jaren kennen zijn we ook op de hoogte van alle historie en mogelijke knelpunten. Mede hierdoor zijn wij in de gelegenheid om het onderhoud voordeliger aan te bieden, zonder dat we inleveren op de kwaliteit van de werkzaamheden. Dat is waar de Economy Service voor staat. 

Werkplaatsafspraak maken

9 belangrijke voordelen van SEAT Economy Service:

✔  15% korting op onderhoudsprijzen*.
✔  4 jaar reparatiegarantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden.
✔  Gratis pechhulp in Europa**. Dag en nacht.
✔  Altijd een offerte vooraf, geen verrassingen achteraf.
✔  Kleine reparaties direct klaar. Zonder afspraak.
✔  Altijd gebruik van originele onderdelen.
✔  Altijd vervangend vervoer beschikbaar.
✔  Gekwalificeerde SEAT-monteurs.
  Dealeronderhoud bevordert de restwaarde.

Voorwaarden

* SEAT Economy Service biedt voor alle SEAT’s, vanaf 5 jaar en ouder een voordeel van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud. Dit voordeel gaat 5 jaar na datum eerste toelating in. (datum achter de B op de kentekencard) De volgende werkzaamheden vallen onder Economy Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services en vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine). Reparaties en vervanging slijtagedelen, zoals bijvoorbeeld riemen, ruitenwissers en remdelen vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Economy Service. 

Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn landelijke adviesprijzen en geadviseerde tarieven. 

** Elke SEAT die volgens fabrieksvoorschrift in onderhoud is bij een SEAT dealer heeft 24 uur per dag recht op gratis SEAT-pechhulp in binnen- en buitenland

Werkplaatsafspraak maken

Heeft u vragen?

Wij staan u graag te woord! Indien u een vraag, opmerking of behoefte heeft aan meer uitleg of persoonlijk contact, neem dan gerust contact met ons op. Vul onderstaand formulier zo compleet mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Onze collega's staan voor u klaar