Voor alle SEAT auto's met ervaring hebben wij nu de 'SEAT Economy Service'. Is uw SEAT 5 jaar of ouder, dan profiteert u altijd van 15% voordeel. Met deze service geniet u van alle voordelen en zekerheden van een officiële merkdealer, maar dan voor een extra voordelige prijs.

Goed om te weten

Goed om te weten is dat wij uw SEAT al jaren kennen. Doordat wij uw SEAT al jaren kennen zijn we ook op de hoogte van alle historie en mogelijke knelpunten. Mede hierdoor zijn wij in de gelegenheid om het onderhoud voordeliger aan te bieden, zonder dat we inleveren op de kwaliteit van de werkzaamheden. Dat is waar de Economy Service voor staat. 

Werkplaatsafspraak maken

SEAT pechhulp

Wanneer uw SEAT volgens de voorschriften van het merk is onderhouden profiteert u ook van de SEAT pechhulp. Deze pechhulp is 24 uur per dag en zeven dagen per week beschikbaar, ook in het buitenland. Meer over de SEAT pechhulp leest u hier

Meer over de SEAT pechhulp

4 jaar reparatiegarantie

Wanneer uw SEAT bij ons in onderhoud is geweest krijgt u maar liefst 4 jaar garantie op alle reparaties die door ons aan de auto zijn verricht. Een beter bewijs voor het vertrouwen in de kwaliteit van onze producten én het vakmanschap van onze monteur bestaat niet. De 4 jaar reparatiegarantie is geldig op alle reparaties die vanaf 1 juni 2017 zijn uitgevoerd.

De voordelen van onze service

  • 4 jaar reparatiegarantie
  • Standaard pechhulp
  • Geen verrassingen achteraf
  • De hoogste kwaliteit
  • Altijd 15% voordel als uw SEAT >5 jaar is
seat service logo

Onze collega's staan voor u klaar