SEAT werkplaatsacties

Om uw SEAT klaar te maken voor de lente en zomer hebben wij leuke werkplaatsacties. Tijdens de actieperiode checken wij of uw SEAT klaar is voor het komende seizoen voor slechts € 20. Daarnaast krijgt u tot 25% korting op heel veel accessoires. Bekijk hieronder al onze SEAT werkplaatsacties.  

Aircocheck nu voor € 20

Bij de SEAT airochceck controleren onze deskundige monteurs of het aircosysteem nog goed functioneert. Dit doen zij door middel van een visuele controle en temperatuurmeting. Wij zullen de bevindingen uiteraard met u delen en op daarvan kunt u altijd nog besluiten om een onderhoudsbeurt of geurbehandeling uit te laten voeren. De prijs van de aircocheck bedraagt slechts € 20. 

Aircocheck plannen

SEAT seizoenscheck voor €20

Tijdens de SEAT seizoenscheck controleren wij uw SEAT op maar liefst 30 punten zoals banden, leidingen, vloeistoffen en meer. Ook kijken wij of u accu nog in goede conditie is. Is het noodzakelijk om de vloeistoffen bij te vullen? Dan doen wij dit gratis. Na deze check weet u precies de staat van uw SEAT. Maak dus snel een afspraak! 

Plan direct een Seizoenscheck

SEAT Bandenwissel

Wissel uw winterbanden voor zomerbanden zodat u de juiste grip heeft. Wij wisselen ze graag voor u, uiteraard tegen scherpe prijzen. 

  • Wielenset wisselen voor € 39
  • Wielenset wisselen, inclusief opslag in bandenhotel € 89
  • Losse banden wisselen € 89
  • Losse banden wisselen, inclusief opslag in bandenhotel € 139
Direct een bandenwissel plannen?

Airco onderhoudsbeurt

Tijdens de airco onderhoudsbeurt zullen wij uw airco weer als nieuw maken. Door kleine lekkages in de leidingen, slangen en koppelingen kan de airco namelijk koudemiddel verliezen. Dit gaat dan weer ten koste van de koelcapaciteit. Tijdens de airco onderhoudsbeurt zal de monteur het aircosysteem volledig inspecteren en wordt deze weer afgevuld. Bij de onderhoudsbeurt inclusief geurbehandeling wordt het systeem gereinigd. Hierdoor zullen schimmels, bacteriën en nare luchtjes verleden tijd zijn. De airco onderhoudsbeurt inclusief geurbehandeling is er vanaf € 139. De kostten voor alleen een geurbehandeling bedragen € 39.

Zomerbanden en wielensets

De zomerbanden zijn tijdelijk extra voordelig bij DAGO. Zo is er al een nieuwe zomerband vanaf € 52 voor bijvoorbeeld de SEAT Mii. Wij maken graag een scherpe offerte voor u, met of zonder montage. 

Daarnaast bieden wij ook complete sets aan. Dit zijn kwalitatieve banden op originele SEAT velgen. Deze bieden wij aan vanaf €695. Dankzij de lichtmetalen SEAT velgen combineert u het goede uiterlijk met de perfecte rijeigenschappen.

Offerte aanvragen voor banden of wielenset

SEAT accessoires

Bent u op zoek naar originele SEAT accessoires? Dan kunnen wij u verder helpen. Wij bieden allerlei soorten accessoires aan. Denk bijvoorbeeld aan fietsendragers, dakdragers, bagageboxen, rubberen matten, bagagenetten, kinderzetjes en hoezen voor de wielen. Indien u op zoek bent naar een specifieke accessoire, neem dan gerust contact met ons op. 

Contact opnemen