SEAT werkplaatsacties

Om uw SEAT klaar te maken voor de winter hebben wij leuke werkplaatsacties. Tijdens de actieperiode checken wij of uw SEAT klaar is voor de winter voor slechts € 20. Daarnaast krijgt u maar liefst 25% korting op heel veel accessoires. Bekijk hieronder al onze SEAT werkplaatsacties.  

SEAT Wintercheck voor €20

Tijdens de SEAT wintercheck controleren wij uw SEAT op maar liefst 30 punten zoals banden, leidingen, vloeistoffen en meer. Ook kijken wij of u accu nog in goede conditie is. Is het noodzakelijk om de vloeistoffen bij te vullen? Dan doen wij dit gratis. Laat u deze check uitvoeren, dan krijgt u van ons de SEAT cardhouder cadeau. Maak dus snel een afspraak! 

Plan direct een wintercheck

SEAT Bandenwissel

Met genoeg grip de weg op in de winter, dat kan met de juiste banden onder uw SEAT. Wij wisselen ze graag voor u, uiteraard tegen scherpe prijzen. 

  • Wielenset wisselen voor € 39
  • Wielenset wisselen, inclusief opslag in bandenhotel € 89
  • Losse banden wisselen € 89
  • Losse banden wisselen, inclusief opslag in bandenhotel € 139
Direct een bandenwissel plannen?

Winterbanden en Wielensets

De Winterbanden zijn tijdelijk extra voordelig bij DAGO. Zo is er al een nieuwe winterband vanaf € 52 voor bijvoorbeeld de SEAT Mii. Wij maken graag een scherpe offerte voor u, met of zonder montage. 

Daarnaast bieden wij ook complete sets aan. Dit zijn kwalitatieve winterbanden op originele SEAT velgen. Deze bieden wij aan vanaf €695. Dankzij de lichtmetalen SEAT velgen combineert u het goede uiterlijk met de perfecte rijeigenschappen, om de winter veilig te trotseren. 

Offerte aanvragen voor banden of wielenset