SEAT werkplaatsacties

Om uw SEAT klaar te maken voor de lente en zomer hebben wij leuke werkplaatsacties. Tijdens de actieperiode checken wij of uw SEAT klaar is voor het komende seizoen voor slechts € 20. Daarnaast krijgt u tot 25% korting op heel veel accessoires. Bekijk hieronder al onze SEAT werkplaatsacties.  

SEAT trekhaken actie

Mist u het gemak van een trekhaak voor bijvoorbeeld een fietsendrager, aanhanger of caravan? Dan hebben wij goed nieuws! Onze achteraf gemonteerde trekhaken zijn nu tijdelijk extra scherp geprijsd. Deze actie is geldig op zowel de vaste- als afneembare trekhaken. Tevens hebben wij een mooie combideal: kiest u voor de trekhaak i.c.m. de VeloCompact 925, dan ontvangt u nog eens € 30 extra korting op de aanschafprijs van de fietsendrager. De kosten bedragen dan slechts € 269 i.p.v. € 379.

Trekhaken deals bekijken

SEAT zomercheck voor €20

Tijdens de SEAT zomercheck controleren wij uw SEAT op maar liefst 30 punten zoals banden, leidingen, vloeistoffen en meer. Ook kijken wij of u accu nog in goede conditie is. Is het noodzakelijk om de vloeistoffen bij te vullen? Dan doen wij dit gratis. Na deze check weet u precies de staat van uw SEAT. Maak dus snel een afspraak! Na afloop van de check ontvangt u van ons de lijst met de technische bevindingen. Als dank voor uw bezoek ontvangt u ook nog eens een SEAT schoonmaak en reinigingsset t.w.v. € 21,95 cadeau. (OP = OP)

Plan direct een Seizoenscheck

SEAT accessoires

Bent u op zoek naar originele SEAT accessoires? Dan kunnen wij u verder helpen. Wij bieden allerlei soorten accessoires aan. Denk bijvoorbeeld aan fietsendragers, dakdragers, bagageboxen, rubberen matten, bagagenetten, kinderzetjes en hoezen voor de wielen. Indien u op zoek bent naar een specifieke accessoire, neem dan gerust contact met ons op. 

Acties t/m 31 augustus

  • Thule fietsendrager van € 379 nu voor € 299
  • SEAT achteruitrijcamera's vanaf € 299 inclusief montage
  • SEAT zonneschermen nu met 20% korting
  • SEAT Full Link van € 239 nu voor € 199
  • Navigatie updates vanaf € 99
Contact opnemen

Airco onderhoudsbeurt

Tijdens de airco onderhoudsbeurt zullen wij uw airco weer als nieuw maken. Door kleine lekkages in de leidingen, slangen en koppelingen kan de airco namelijk koudemiddel verliezen. Dit gaat dan weer ten koste van de koelcapaciteit. Tijdens de airco onderhoudsbeurt zal de monteur het aircosysteem volledig inspecteren en wordt deze weer afgevuld. Bij de onderhoudsbeurt inclusief geurbehandeling wordt het systeem gereinigd. Hierdoor zullen schimmels, bacteriën en nare luchtjes verleden tijd zijn. De airco onderhoudsbeurt inclusief geurbehandeling is er vanaf € 139. De kostten voor alleen een geurbehandeling bedragen € 39.

Aircocheck nu voor € 20

Bij de SEAT airochceck controleren onze deskundige monteurs of het aircosysteem nog goed functioneert. Dit doen zij door middel van een visuele controle en temperatuurmeting. Wij zullen de bevindingen uiteraard met u delen en op daarvan kunt u altijd nog besluiten om een onderhoudsbeurt of geurbehandeling uit te laten voeren. De prijs van de aircocheck bedraagt slechts € 20. 

Aircocheck plannen

SEAT Bandenwissel

Wissel uw winterbanden voor zomerbanden zodat u de juiste grip heeft. Wij wisselen ze graag voor u, uiteraard tegen scherpe prijzen. 

  • Wielenset wisselen voor € 39
  • Wielenset wisselen, inclusief opslag in bandenhotel € 89
  • Losse banden wisselen € 89
  • Losse banden wisselen, inclusief opslag in bandenhotel € 139
Uw banden krijgen een uitgebreide check op druk, profiel en eventuele schades, kunnen opgeslagen worden onder perfecte omstandigheden in ons bandenhotel en tevens controleren wij de remvoering. 
Direct een bandenwissel plannen? Meer info over de bandenwissel

Zomerbanden en wielensets

De zomerbanden zijn tijdelijk extra voordelig bij DAGO. Zo is er al een nieuwe zomerband vanaf € 52 voor bijvoorbeeld de SEAT Mii. Wij maken graag een scherpe offerte voor u, met of zonder montage. 

Daarnaast bieden wij ook complete sets aan. Dit zijn kwalitatieve banden op originele SEAT velgen. Deze bieden wij aan vanaf €695. Dankzij de lichtmetalen SEAT velgen combineert u het goede uiterlijk met de perfecte rijeigenschappen.

Offerte aanvragen voor banden of wielenset