SEAT onderhoud

Autobedrijf DAGO is officiële servicedealer van het merk SEAT, dit betekent dat wij u vele voordelen bieden. Een onverwachte reparatie of onderhoudsbeurt betekent in veel gevallen dat u uw SEAT tijdelijk moet missen. Bij DAGO zorgen wij ervoor dat u uw weg zonder problemen kunt vervolgen! Voor onderhoud van uw SEAT kunt u terecht bij onze vestigingen in Doetinchem en Aalten.

Haal- en brengservice

Met onze haal- en brengservice hoeft u zich geen zorgen te maken tijdens het onderhoud van uw auto. U kunt namelijk gratis gebruik maken van deze dienst!

  • Wij brengen u naar uw bestemming in de buurt, of;
  • Wij halen uw auto bij u op en brengen de auto na de beurt weer terug, of;
  • Wij halen uw auto op en laten gelijk vervangend vervoer bij u achter.

Direct een werkplaatsafspraak maken?

Plan direct een werkplaatsafspraak! Ons team staat voor u klaar wanneer het u uitkomt.
Simpel, online een werkplaatsafspraak plannen? Doe het direct! Is uw auto toe aan onderhoud, een grote beurt of APK?

Vul in welke dag en tijd u het beste uitkomen en wij bevestigen uw afspraak online.

SEAT onderhoudsprijzen

Onbezorgd kilometers maken in uw SEAT voor een zo lang mogelijke duur? Dan is het van belang om goed onderhoud uit te laten voeren. Bij SEAT is ons uitgangspunt om betrouwbaar en transparant onderhoud uit te voeren. We hanteren scherpe pakketprijzen. Mochten er onverwachts extra werkzaamheden bij komen, dan wordt dit natuurlijk van tevoren met u overlegd. Om de kosten van het onderhoud inzichtelijk te maken, hebben wij voor u een kostenoverzicht opgesteld per model.

 

Bekijk de SEAT onderhoudsprijzen

SEAT werkplaatsacties

Om uw SEAT winterklaar te maken hebben wij een aantal leuke werkplaatsacties. Tijdens deze periode checken wij of uw SEAT er klaar voor is om de weg te betreden tijdens winterse omstandigheden, voor slechts € 20. Ook krijgt u maar liefst 25% korting op veel SEAT accessoires. 

Bekijk onze SEAT werkplaatsacties

SEAT onderdelen

Wij helpen u er graag bij om te zorgen dat uw SEAT zo lang mogelijk mee gaat. Daarom kunt u bij versleten of defecte onderdelen gebruik maken van onze SEAT onderdelendienst. Wij hebben een grote voorraad aan SEAT onderdelen in onze magazijnen in Doetinchem en Aalten. Zijn de onderdelen niet direct beschikbaar, dan worden ze vaak wel binnen 24 uur geleverd!

 

Meer over SEAT onderdelen

SEAT APK keuring

De jaarlijkse algemene periodieke keuring (oftewel de APK) is een verplichte keuring voor uw SEAT. Onze SEAT APK-keurmeester checkt of uw SEAT voldoet aan alle eisen rondom veiligheid en milieu. De APK keuring is geen onderhoud, maar wanneer u dit combineert met onderhoud is de APK keuring geheel kosteloos! U betaald € 25 voor een APK keuring all-in.

Meer over de SEAT APK keuring

SEAT bandenservice

Wij bieden u de bandenservice aan. Naast het verwisselen van uw banden, zorgen wij ook voor de opslag van uw SEAT winter- en zomerbanden. Wij hebben namelijk een modern bandenhotel, waar uw banden veilig en droog zijn opgeslagen. Dit komt de conditie van uw SEAT banden alleen maar ten goede!

Meer over de SEAT bandenservice

SEAT mobiliteitsservice

Dankzij de SEAT mobiliteitsservice bent u snel weer op weg nadat u met pech heeft stil gestaan. Bij aanschaf van een nieuwe SEAT ontvangt u standaard 2 jaar gratis mobiliteitsservice. Wanneer u met pech stilstaat kunt u het SEAT servicenummer 24/7 bereiken. Binnen Nederland is de SEAT mobiliteitsservice te bereiken op: 0800-0242500 en in het buitenland is dit op +31 703145375.

Meer over de SEAT mobiliteitsservice